Vilma
-7 °C
4 °C

Újabb kórházsorozat az RTL Klubon

2005.12.20. 16:01
Kapcsolódó cikkek (1)
A Vészhelyzetet Amerika legnépszerűbb kórházsorozata, a Grey-klinika váltja majd januártól.

Januártól kéthetente láthatják majd a nézők a Magyarországon Grey-klinika néven futó sorozatot, amely egy gyermekkórház mindennapjait mutatja be, ezúttal nem az orvosok, hanem az orvos-gyakornokok nézőpontjából. A sorozatban öt gyakornok megpróbáltatásait követhetjük figyelemmel, ráadásul ezúttal nem csak nagy rutin, gégemetszés és defibrilláció lesz, de humor is.

Grey-klinika
Grey-klinika

A sorozatot Amerikában az ABC sugározza, már a második évadnál tartanak, és sikerét az is mutatja, hogy a második évad szokatlanul sok, huszonnyolc epizódból áll. A Grey-klinika jelenleg a hatodik legnézettebb program, epizódról-epizódra több mint 16 millióan követik figyelemmel a Seattle-i Grace Kórház rezidenseinek életét.

A sorozatban természetesen van szép, de visszahúzódó orvosnő, fehérnemű-modellből lett rezidens, és jóképű szomszéd srác is. Meg persze vér és műtétek minden mennyiségben.

A Grey-kórház eredeti Grey's Anatomy elnevezése egyébként nem a kórházra-, és még csak nem is a főszereplő vezetéknevére-, hanem a legnépszerűbb amerikai orvosi kézikönyv, a Henry Grey által írt Grey's Anatomy of the Human Body címére utal.

A sorozat januártól látható majd az RTL Klubon, a Vészhelyzettel váltja majd kedd esténként, főműsoridőben. A Vészhelyzet tavasszaé tér majd vissza az RTL Klubra. A Vészhelyzet sikere óta számos kórházsorozattal próbálkoztak már Magyarországon, de például az Egyesült Államokban a Vészhelyzet nagy konkurensének tekintett Chicago Hope is megbukott nálunk.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.