Otthagyja a Tv2-t Gundel Takács Gábor

2007.01.13. 12:18
Az Áll az alku házigazdája inkább sportmérkőzéseket közvetítene az MTV-nél. A Tv2-t váratlanul érte a hír, és még reménykednek abban, hogy a műsorvezető meggondolja magát.

A Blikk információi szerint Gundel Takács Gábor felmondott a Tv2-nél, pedig a csatorna vele képzelte el a nemsokára induló 1 a 100 ellen című új vetélkedőt. Gundel Takács Gábor a bulvárlap információi szerint az MTV-hez igazolna, ahol sportműsorokat vezethetne és közéleti szórakoztató show-kat is rá bíznának. A Blikk szerint a műsorvezetőt annak ellenére érdekli a közszolgálati csatorna ajánlata, hogy sokkal kevesebb pénzt kereshetne, mint a Tv2-nél.

A Blikk szerint a Tv2-t váratlanul érte a műsorvezető felmondása, és reménykednek abban, hogy Gundel Takács Gábor még meggondolja magát hétfőig. A Tv2 az Index megkeresésére egyelőre nem akartra kommentálni a műsorvezető döntését, és arról sem nyilatkoztak, hogy esetleg megtalálták-e már Gundel Takács Gábor utódját az új vetélkedő műsorvezetői posztjára.

„Nagyszerű televíziós, örülnénk ha több különböző műfajban kipróbálhatná magát nálunk” –nyilatkozta szűkszavúan kérdésünkre Holub Katalin, az MTV szóvívője. Kert Attila, az MTV hírigazgatója a Blikknek pedig már arról beszélt, hogy sportműsorok mellett szórakoztató műsorokban is feltűnhetne náluk Gundel Takács Gábor.

Elvesztette a műsorait

Gundel Takács Gábor 2004 tavaszán szerződött a Tv2-höz, ahol először az Áll az alku hetente egyszer jelentkező változatát vezette és a Tv2 Ring meccseit közvetítette. 2006-ban átalakult a vetélkedő, és a naponta jelentkező változat több hónapon át vezette a nézettségi listákat. Az Áll az alku azonban ősszel elvesztette nézői jelentős részét ezért a Tv2 úgy döntött, hogy leveszi a műsorról. Ősszel a csatorna szerződést bontott a bokszmeccseket szervező Rácz Félix-szel is, így várhatóan jó ideig nem lesznek bokszmeccsek sem a Tv2-n.