Mária
-6 °C
-2 °C

Megcsalja az RTL Klubot Győzike?

2005.04.22. 19:24
A Tv2 állítja, hogy szombaton náluk szerepel a konkurens csatorna sztárja, az RTL klub szerint viszont csak ismétlés a műsor.
Szombaton a Tv2 Activity című vetélkedőjében tűnik fel Gáspár Győző, akinek az RTL Klubon saját valóságshow-ja van. Hasonló esetekben a kereskedelmi csatornák súlyos milliókra perlik a konkurens adóhoz átszökő sztárokat, így járt többek közt a Big Brother első szériájában feltűnt, majd a Való Világhoz szegődő Pongó, míg Havas Henrik azért nem szerepelhetett jó ideig az RTL Klubon, mert elment a Tv2 valóságshowjának felvételére. Győzikének mégsem kell pertől tartani, mivel az RTL Klub úgy tudja, hogy a szombaton műsorba kerülő Activity csak ismétlés, aminek jogaival a Tv2 rendelkezik.

A Tv2 azonban azt állítja, hogy a műsor még soha nem volt a képernyőn, azt azonban Lóránt Gergely, a csatorna marketing és pr-igazgatója nem árulta el, hogy Győzikével az RTL Klubbal kötött szerződés aláírása előtt vagy után vették fel a műsort.

"A műsort gyártó cég ugyanúgy felkérte Gáspár Győzőt, mint bármelyik más közreműködőt, nem tudunk arról, hogy bármilyen akadályba ütközött volna Győzike fellépése" - jegyezte meg Lóránt Gergely. Győzike ugyan két hónapja írta alá a szerződést az RTL Klubbal, előtte csak eseti szerződése volt a Tv2-el, viszont az RTL Klubhoz kötődő kapcsolatait jellemzi, hogy már tavaly augusztusban részt vett a jövő hétfőn adásba kerülő Rettegés fokának forgatásán Argentínában.

Az Index információi szerint a műsort minden bizonnyal az RTL Klubbal kötött szerződés körüli napokban rögzítették.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.