Tizenötmilliót kap Győzike a folytatásért

2005.07.28. 09:31
Gáspár Győző már aláírta a szerződést, a Győzike-show egészen év végéig folytatódik. Kiszel Tünde és Csernus Imre pedig közös műsort kapott ősztől a Tv2-n.

Az év végéig folytatódik a Győzike-show, miután a realityműsor főszereplője, Gáspár Győző meghosszabbította szerződését az RTL Klubbal. A Blikk információi szerint a Romantic frontembere tizenötmillió forintért vállalta el, hogy családja életét felvegyék, és heti rendszerességgel sugározzák a kereskedelmi csatorna műsorán.

A Győzike-show idén februárban indult, és pár hónap alatt a legnézettebb műsorrá vált a hirdetők szempontjából fontos 18 és 49 év közötti lakosság, sőt az egyetemisták és diplomások körében is. A műsort hétfőről hétfőre majdnem kétmillió ember követte figyelemmel, nyáron a valóságshow több mint kétszázezerrel több nézőt vonzott, mint a nézettségi ranglista második helyezettje.

Csernus a Tv2-re megy

Az őszi televíziós szezonban Csernus Imre és Kiszel Tünde pedig a Tv2-n tűnik majd fel, ahol a Blikk információi szerint egy gyerekekkel forgatott, hetente jelentkező valóságshow-ban kaptak szerepet. A pszichológus és a Budapest Televízió sztárja egy nyári táborban pesztrál majd kilenc és tizenkét év közötti gyerekeket a kamerák előtt.