Melinda, Vivien
2 °C
8 °C

Hajós: Nem tudom, mi kell a népnek

2003.10.09. 13:12
Csütörtökön Hajós András, a Magánszám volt műsorvezetője volt az Index Törzsasztalának vendége.
Hajós András
Hajós az olvasók kérdésére leszögezte: elégedett volt a műsor teljesítményével, az ő elvárásainak megfelelt a nyolc adás nézettsége. Különösen annak örül, hogy olyan műsort készíthettek, amilyet szerettek volna. A Magánszám élete egyik legizgalmasabb kalandja volt, és büszke minden percére.

Hajós megérti, hogy a tv2 üzleti érdekei nem párhuzamosak a kulturális érdekekkel. A Magánszám megszűnte miatt elégedetlenkedőket arra inti: irreális elvárásaik vannak a kereskedelmi televíziózással szemben.

"Nem ismerem a népet, nem tudom mi kell neki. Nem is hiszem el senkinek, aki arról beszél, hogy tudja, mi kell a népnek", nyilatkozta Hajós.

Kábellel is lehet kompromisszumot kötni

A Viasat3 televízión tervezett műsorral kapcsolatban, illetve a Viasat szűkebb körű elérhetőségéről úgy vélekedett, hogy a hosszabb távú célok érdekében most kompromisszumot kell kötniük - márpedig "kábellel is össze lehet kötni egy kompromisszumot". Később elmondta azt is, véleménye szerint nincs ideális szerződés.

A műsorvezető nem tapasztalt elvakult rajongást személye körül. "Én legalábbis nem nevezném elvakultnak azt, aki szerint én a világ legszebb, legokosabb, és minden tekintetben legcsodálatosabb férfija volnék", tette hozzá. Elárulta viszont, retteg attól, hogy álmában kiporszívózzák az orrát.

Az interjú teljes szövege

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!