Januártól Késő Este Hajós Andrással

2003.11.25. 16:17
Január közepétől ismét képernyőn látható Hajós András, a TV2-n megszűnt Magánszám volt műsorvezetője.
Hetente háromszor jelentkezik január 12-től Hajós András late night show-ja a Viasat 3 kábelcsatornán. A Késő este Hajós Andrással címet viselő, alkalmanként háromnegyed órás produkció az egykori Magánszámmal ellentétben a napi aktualitásokkal is foglalkozik majd.

Hajós szerint az új műsor a Tonight Show, illetve a Stefan Raab vezette TV-Total hagyományait hozza be Magyarországra, és színvonalában sem marad el azoktól. Az Index kérdésére Hajós úgy fogalmazott: a közélet eseményeire nem elsősorban direkt politikai véleményalkotással, hanem az abszurditások kiemelésével akarnak reagálni.

Szintén zenél

Mivel a Késő este viszonylag gyakran jelentkezik majd, így lehetőség nyílik arra, hogy több érdekes, de kevésbé ismert embert mutassanak be a műsorban - a más csatornákról ismert sztárok mellett. A Magánszámhoz hasonlóan a "civilben" énekes-zenész műsorvezető itt is hasznát veszi zenei tudásának.

Az új műsort - akár a Magánszámot - a Filmimpex Produkció készíti, amelynek Hajós és a producer, Lovász László is tulajdonosa.