Januárban megint megpróbálja Hajós András?

2005.08.29. 15:55
Információink szerint jövőre megint egyszemélyes show-val próbálkozna Hajós, aki már a Tv2-n és a Viasat3-on is megbukott ezzel a műfajjal. Ezúttal az RTL Klubon tűnhet fel, de az érintettek egyelőre még cáfolnak.

Az Index információi szerint januártól új műsorral, úgynevezett one-man show-val jelentkezik Hajós András. A showman régi műsorához, a Magánszámhoz hasonló produkció az RTL Klubon futna késő este, az értelmiségiek csúcsidejének nevezett este tizenegy körül. A műsor forgatásának előkészületei már megkezdődtek, de az adás szerkezetét még csak a közeljövőben véglegesítik.

"Az RTL Klub őszi műsorstruktúrája már ismert, lehet tudni, hogy milyen új programokkal készülünk az új évadra. A jövő évi műsorokról pedig még csak most tárgyalunk" - nyilatkozta szűkszavúan Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. Értesüléseinket Hajós András sem volt hajlandó megerősíteni.

"Egyelőre csak a Heti Hetesben szerepelek majd, és csak annyi biztos, hogy a Benne leszek a tévében nem fog folytatódni" - mondta el az Emilrulez énekese, aki ősszel zenekarának új albumával foglalatoskodik majd.

"Most már nem a 'mikor', hanem a 'mit' a legfontosabb kérdés a karrieremben. Remélem, hogy a régebbi műsoraimhoz hasonló produkciókban vehetek majd részt" - tette hozzá Hajós András, aki elárulta, hogy ezen a héten fog tárgyalni az RTL Klub vezetésével.

Látnak fantáziát

Hajós András aTv2-n kezdte karrierjét, Magánszám című késő esti egyszemélyes műsora azonban pár adás után lekerült a csatorna műsoráról. Később a Viasat3-on próbálkozott egy hetente többször jelentkező műsorral, Késő este Hajós Andrással címmel, de fél év után az a produkció is megbukott. Tavaly tért vissza Hajós András a médiába, az RTL Klubon a Benne leszek a tévében műsorvezetője volt, és csatlakozott a Heti hetes gárdájához is.

"Nem akarok egy újabb beszélgetős műsort vezetni, ahol ugyanaz a pár tucat sztár ül adásról adásra a kanapén, inkább egy egyszemélyes show-t szeretnék" - mondta el Hajós idén májusban jövőbeli terveiről. Hajós akkor úgy nyilatkozott, hogy szerinte az RTL Klub vezetői között vannak, akik látnak fantáziát egy ilyen jellegű műsorban, mások viszont úgy gondolják, hogy nem vonzana elég nézőt egy ilyen one-man show.