Ufóinvázióra cseréli a Lostot az RTL Klub

2006.01.31. 14:36
Az Eltűntek helyett február végétől jön a Rejtélyek városa, amiben földönkívüliek támadnak a mocsárból. Családbarát rémület péntek esténként.

Február végétől új kalandfilmsorozat váltja fel az RTL klubon a Lost- Eltűntek című amerikai sorozatot. A misztikus vonulat azért megmarad, ugyanis a csatorna azt az Invasion című sorozatot vásárolta meg, ami az Egyesült Államokban az ABC-n fut, közvetlenül a Lost után, és amely egy kisváros földöntúli kalandjait meséli el.

A fordításban a Rejtélyek városa címet viselő sorozat ősszel indult Amerikában, eddig 22 rész készült el, de még az első évad sem ért véget az ABC-n, így az RTL Klub nem csak Magyarországon, de az egész kontinensen elsőként mutatja be a sorozatot. Az Invasiont eddig csak az angol Channel four tűzte műsorára Európában.

Kisvárosi félelem

A nagy teaser-kampánnyal beharangozott Rejtélyek városa egy Homestead nevű floridai kisvárosban játszódik, ahol egy hurrikán után szokatlan dolgok történnek: többen állítják, hogy fényes gömbök ereszkedtek alá a viharból, több megcsonkított holttestet találnak, és egyesek már ufóinvázióról mesélnek, amikor megjelenik a hadsereg is.

A történet főhőse Russel Varon parkőr, őt és családját, gyerekeit, elvált feleségét és új barátnőjét kísérhetjük figyelemmel a hurrikán utáni rejtélyes időkben. A sorozatban sok tévéből és mozifilmekből ismert színész játszik, így például Russel Varont az az Eddie Cibrian alakítja, aki legutóbb a Harmadik műszakban tűnt fel, volt feleségének új barátját, a helyi sheriffet pedig William Fitchner formálja meg, akit az Ütközések, a Sólyom végveszélyben, a Pearl Harbor és az Armageddon című filmekből ismerhetnek a mozijárók.

A Rejtélyek városa Amerikában a legnézettebb műsorok közt van, bár nézettsége elmadar a Losttól, így az RTL Klub is jelentős sikereket várhat tőle. Információink szerint a sorozat február végétől péntek esténként lesz látható az RTL Klub képernyőjén, de ezt a csatorna még nem erősítette meg. Annyi azonban biztos, hogy a Rejtélyek városa a történet ellenére sem tartalmaz rémisztő jelenteket, így 12-es karikával sugározza majd az RTL Klub.