A Tv2 feljelentette Jimmy nővérét

2008.10.09. 12:49
A 10! című műsor producerét megfenyegette Zámbó Jimmy testvére, mivel véleménye szerint megsértették az elhunyt popzenész emlékét. A műsorban egyébként a Zámbó család még ma is élő tagjairól volt szó.

A Tv2 10! című műsora miatt a Blikk információi szerint halálosan megfenyegették Kárász Róbertet, a műsor producerét és az egyik szereplőt, Nacsa Olivért is. A bulvárlap információi szerint a popzenéz nővére, Zámbó Marietta a producerrel folytatott beszélgetés során a lap információ szerint többek közt azt mondta hogy „Tudjuk ki vagy, megtalálunk”, illetve „Te nem tudod, kivel állsz szemben”. A csatorna vezetése mindezt olyan fenyegetőnek találta, hogy feljelentést tett a rendőrségen.

A Blikknek Zámbó Marietta cáfolta, hogy halálosan megfenyegette volna a producert, azt nyilatkozta, hogy a telefonos beszélgetést felvette, így bizonyíthatja igazát. Véleménye szerint a Tv2 meggyalázta Zámbó Jimmy emlékét, amikor is a legnagyobb stílusteremtők tízes listájának első helyére a Zámbó-klánt sorolták. A celebeket kifigurázó műsorban többek közt azt mondták a Zámbó családról, hogy még mindig Jimmy emlékéből élnek, az elhunyt zenész sikerit váltják pénzé. Emellett elhangzott, hogy a Zámbó család tagjai spániel génekkel is rendelkeznek.

A Tv2 összeállítása a Zámbó-klánról

„Halottgyalázás volt, ami a műsorban leadtak, amit kikérek magamnak” – idézi Zámbó Mariettát a Blikk.