Hajós András és Kepes is visszatér

2004.12.15. 14:23
Folytatódik a Desszert, Hajós András pedig jövőre tizenöt perc hírnevet szerez majd bárkinek az RTL Klubon.
Visszatér a képernyőre Kepes András és tavasztól új műsorral jelentkezik Hajós András is, derült ki az RTL Klub sajtótájékoztatóján. Kepes András jövőre folytatja a Desszert című műsorát, ami 1998-ig nagy sikerrel futott a közszolgálati televízión. Kepes azonban most nem kortársait hívja meg egy vacsorára, hanem epizódonként három ismert és sikeres harmincassal beszélget majd.

Desszert fiatalokkal

"Csak négy részt forgatunk a Desszertből, mivel óvatos vagyok" - mondta el Kepes, aki szerint a műsorképi világában is megújul, és nem csak óvatosan eszegető vendégekről készült unalmas közeliket láthatnak majd a nézők. Kepes ráadásul már elkezdte új, a világ kultúráit bemutató műsorának forgatását. Az Apropóhoz hasonló sorozat a világ tizenkét országába látogat el, de egy-egy epizód nem egy kultúrát, hanem egy témakört, például az étkezés vagy a temetkezés szokásait mutatja majd be. A stáb többek közt forgatott már Mongóliában, Indiában vagy éppen Brazíliában is, sőt Kepes felhasznál majd előző műsoraihoz készült anyagokat is.

Kepes András sorozatai főműsoridőben jelentkeznek majd, de azt egyelőre Kolosi Péter, az RTL klub programigazgatója nem árulta el, hogy közvetlenül a Barátok közt utáni műsorsávban vetítik-e majd a Desszertet, vagy inkább tíz óra után, amikor az értelmiségi rétegek ülnek leginkább a képernyők előtt.

Legfeljebb tizenöt perc hírnév

Hajós András tavasztól új műsorral jelentkezik az RTL Klubon. A Benne vagyok a tv-ben című vetélkedőben bárki megmutathatja mit tud, akár énekelni, táncolni vagy viccet mesélni szeretne, esetleg megmutatná milyen sok fekvőtámaszt képes lenyomni. A produkciókat egy háromfős zsűri figyeli, és megszakítja a fellépők magánszámát, ha úgy gondolja, hogy ebből ennyi már elég.

Az Egyesült Államokban több évtizeden át nagy sikerrel futó Gong Show-hoz hasonló műsor nyolc epizódból áll majd, és a széria végén egy döntőn mérkőznek meg a zsűri és a közönség kedvencei.

"Ez a műsor nem arról szól, hogy megalázzuk, kifigurázzuk az egyszerű embereket, de nem is ígér nagy nyereményt vagy lemezszerződést. Nem kinevetjük a fellépőket, hanem együtt nevetünk velük saját magunkon" - mondta el Hajós András, aki szerint a kereskedelmi televíziózás túl komolyan veszi magát.