Gyerekek mondják meg a Viasat3-on

2008.01.11. 17:32
Majka kérdezi februártól a gyerekeket a tévéostromról, szeptember 11-ről és Gyurcsányról. A Kölykök című műsort a Tv2-höz tartozó Interaktív gyártja a kábelcsatornának.

Brezsnyev és Kádár csókjáról, a schengeni határnyitásról, a berlini fal leomlásáról, a szeptember 11-i terrortámadásról, az MTV ostromáról, sztárokról és botrányokról beszélgetnek 5-10 év közötti gyerekek, a Viasat3 február végétől jelentkező új műsorában.

A Kölykök című műsorban a sajtóközlemény szerint a gyerekek minden adásban vendégül látnak egy-egy sztárt, akit több témában "igazmondásra" kényszerítenek, majd kendőzetlenül elmondják véleményüket, benyomásukat az adott vendég jelenlétében.

A szereplőválogatás ezen a héten kezdődik. A gyerekek állítólag bármiféle ráhatás nélkül, saját véleményüket mondják el cenzúrázatlanul - írják a műsor előzetesében a szerkesztők.

A show műsorvezetője Majoros Péter, azaz Majka lesz, a producer Árpa Attila.

Hasonló műsor már ment pár éve a Tv2-n, a Gyerekszáj című show-t 2000 és 2001 között Friderikusz Sándor vezette, kezdetben az egyes adásokat 2,5-3 millió ember követte figyelemmel, később a csökkenő nézettség miatt levették a műsorról. A Viasat3-ra készülő műsort egyébként a Tv2 legfontosabb beszállítója, a közös tulajdoni körbe tartozó Interaktív gyártja a kábelcsatornának.