Laci a Viasat 3 Farmjának nyertese

2002.11.11. 14:29
A 27 éves szigetszentmiklósi Laci nyerte meg a Viasat 3 televízió Farm című valóságshow-ját. A nyertes nyolcmillió forinttal gazdagabban térhet haza, barátnőjével azonban tönkrement a kapcsolata.
Laci
Nyolcmillió forintot nyert, viszont elvesztette barátnőjét Laci, a Viasat 3 reality showjának nyertese. A 27 éves fiatalember a Mai Napnak elmondta: reméli, hogy a Farm segíthet médiakarrierjében. Laci ugyanis két hónap múlva marketingmenedzserként végez, ám, mint fogalmazott, "fél szemmel a média felé kacsintgat".

realitynaplo.index.hu

Realitynapló 13. - Kontrapornó

Realitynapló 14. - Valóságshow a sufniból

Realitynapló 15. - Irén Csodaországban

Realitynapló 16. - Tizenkét választás

A Farm nyertese kissé csalódott, amiért a Viasat 3 produkciója a két nagy kereskedelmi tévé hasonló műsorainak árnyékában maradt, de ettől függetlenül jól érezte magát a tanyán, és szívesen élné le életét egy hasonló helyen.

Az Index információi szerint a Farm főműsoridőben vetített részeinek nézettsége (AMR) többnyire nem érte el a 40 ezret sem, míg a nagy kereskedelmi tévék realityműsorai milliós, esetenként csaknem hárommilliós eredményeket értek el. A Viasat 3 legsikeresebb műsorai közé a Simpsons, az X-akták, a Rém rendes család, illetve A harc törvénye című akciósorozat tartozik.