Elcsábítja Lagzi Lajcsit az m1

2002.05.31. 10:58
Lagzi Lajcsi, a tv2 sztárja nem tagadja, nagyon sok pénzt ajánlott neki a királyi televízió. Az m1 vezetősége igen kedvező műsorajánlatot tett Lajcsinak, azt csinálhat, amit akar, csak jöjjön.
A Dáridó műsorvezetőjének szerződése a tv2-vel egy hónap múlva jár le. A Blikk információi szerint a kereskedelmi televízióval már folynak a tárgyalások a szerződés meghosszabbításáról, ugyanakkor úgy hírlik, Lajcsinak akár produceri feladatokat is adnának, ha lemondana a rendszeres Dáridóról.

"Érvényes szerződés köt a tv2-höz"

A Dáridó a teljes lakosság körében márciusban még a 15. legnépszerűbb műsor volt, nem sokkal később azonban "ideiglenesen" lekerült a képernyőről, helyét a Sastaps kabaré vetté át. A bulvárlap szerint azonban a szerény nézettségű közszolgálati televíziónak jól jönne még egy ilyen lefutott műsor is. Nem véletlen tehát, hogy csillagászati összegeket ajánlottak a nehézsúlyú sztárnak.

Lajcsi a Blikknek nem tagadta, hogy igen kedvező ajánlattal kereste meg a Magyar Televízió. "Azt mondták, azt csináljak, amihez kedvem van, amit akarok. De engem érvényes szerződés köt a tv2-höz. Éppen tegnap volt a második egyeztetésem a kereskedelmi csatorna új vezetőivel a jövőbeni tervekről és a nyári négy szabadtéri Dáridó műsorról" - nyilatkozta Lajcsi, majd hozzátette: "Nekem egy vágyam van, jó műsorokat akarok csinálni".