Szünetel a Lucifer

2003.06.04. 15:14
Ezen a héten látható utoljára a tv2 Lucifer című szórakoztató műsora. A csatorna tájékoztatása szerint a Lucifer sugárzását csak felfüggesztették, de megszüntetéséről nem született döntés.
A június 4-i adással egy időre biztosan elbúcsúzik a tv2 Lucifer című műsora. A nagy reményekkel és ambíciókkal, végső soron a Heti Hetes alternatívájának szánt produkció nem felelt meg maradéktalanul a várakozásoknak.

Az RTL Klubról átigazolt Alföldi Róbert vezette műsor az utolsóval együtt tíz adást ért meg. Nézettsége az utolsó hetekben 500-660 ezer között mozgott. A Luciferbe meghívott vendégek összetétele folyamatosan változott, az első részek rossz fogadtatása után a tv2 megpróbálta "értelmiségiesebbre" fazonírozni a show-t.

Szünetel vagy megszűnik?

Sváby András, a Lucifer producere az Index megkeresésére úgy nyilatkozott, a műsor egyelőre szünetel, de még nem döntöttek arról, végleg megszűnik-e.

Hasonló cipőben jár a tv2-n szintén újonnan indult Magánszámot vezető Hajós András; az ő műsora is ősszel térhet vissza legközelebb az akkor ismét arculatot frissítő tv2-re. Bizonytalan a Micukó sorsa is, amely ugyan viszonylag jól szerepel a nézettségi statisztikákban, viszont a Magyarországon élő japánság több alkalommal élesen tiltakozott miatta.