Majka a Viasatnak sem kell

2008.12.17. 10:05
Úgy tűnik, egyelőre Majkának sem sikerült az áttörés a valósgshow-k világából a való világba.

Majoros Péter Viasattal kötött szerződése idén december 31-én lejár, és a Blikk értesülése szerint ezt a felek nem hosszabbítják meg. A huszonkilenc éves médiasztár a ValóVilág első részében lett híres, talpraesett stílusa pár évre biztosította helyét a hírességek közt, műsort kapott az RTL-en, a Cool TV-n, a Danubius Rádióban, aztán a Viasaton kezdett tartalmat gyártani, de most úgy tűnik ennek vége.

Sokáig volt Majkának egy Bangbus által inspirált csajvetkőztetős (Vad csajok) műsora a Cool TV-n. "Drukkolok, hogy M. rázódjon bele és merjen undorító lenni, akkor ebből még ki is sülhet valami" - írta akkor Szily László. Tavaly a Viasaton a Sofőrökkel debütált, majd a Kölykök című produkcióban igyekezett szót érteni a gyerekekkel. Legutolsó műsora, a Bár 2.0 megbukott, így idő előtt lekerült a képernyőről. A programigazgató elmondta, sztárként továbbra is számítanak Majkára, de műsorvezetőként már nem. Hámori Barbara Blikknek elmondta, jövőre egy pókerrel kapcsolatos produkcióban kap szerepet.

Szegény Majka

Majka tavaly a Danubius reggeli műsorából, a Csiliből távozott szívbajára hivatkozva, a Cool TV-től pedig azért jött el, mert nem kínáltak neki megfelelő műsort.

Azért az ózdi hőst talán nem kell annyira félteni, mert például pókerezésből is tud majd pénzt keresni, ha összeszedi magát. Sport Géza nemrég arról adott hírt, hogy a szenvedélyes pókerjátékos hírében álló Majka a PokerStars Budapest Poker Open versenyen jutott tovább, ami azért nem semmi, csak éppen pénzt nem tudott vele keresni. Igaz A versenyről hatvankettedikként esett ki, és ekkor tele lett a töke a pókerből jó időre, mert üres kézzel kellett hazamennie. (Alább interjú a verseny után:)