Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

A Megasztár után itt a Megatánc

2006.02.20. 15:26
Szeptemberben tehetségkutató táncversenyt indít a Tv2. A műsorvezető Till Attila lesz, jelentkezni pedig csak 36 éves korig lehet majd.

A TV2 hamarosan elindítja Megatánc című új tehetségkutató műsorát - jelentette be ma délelőtt Kereszty Gábor a TV2 vezérigazgatója és Sváby András a műsort gyártó Interaktív vezetője.

A Megatáncban, a Megasztárhoz hasonlóan több fordulóban, elődöntőkön és döntőkön keresztül mutathatják majd meg tehetségüket a jelentkezők a zsűrinek és persze a tévénézőknek. A műsorba bárki jelentkezhet, aki már elmúlt 16 éves, de nem öregebb 36 évesnél, és eddig még nem ismerhette meg tánctudását az ország.

Az ősszel induló műsor győztese állítólag a világ egyik leghíresebb tánciskolájában tanulhat majd. Az ötfős zsűri összetételéről még nem döntöttek a műsor készítői, az azonban már biztos, hogy a Megatáncot is Till Attila vezeti majd.

Megatánc

A műsorkészítők tervei szerint a tehetségkutató során egy-egy alkalommal ismert zenészek és színészek is feltűnnek majd, akik szintén bemutatják tánctudásukat.

A TV2 új tehetségkutatójára a mai naptól lehet jelentkezni.

Ez a trend

A táncverseny a Megasztárhoz hasonló tehetségkutató műsorok második generációját jelenti Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is, így nem meglepő, hogy a Tv2 a Megasztár sikere után ilyen jellegű műsort indít.

Angliában például a Megasztárhoz hasonló a The X Factor legnagyobb vetélytársa a BBC-n futó Strictly Come Dancing, amiben profi táncosok készítenek fel hírességeket, majd fel is lépnek velük a nézők legnagyobb örömére. A műsor döntőjét 10,4 millióan látták Nagy-Brittaniában, míg The X Factor fináléja csak 8, 85 millióan kísérték figyelemmel december elején.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.