Nem fizet az RTL Klub a Milliomos nyertesének

2002.11.07. 15:07
Hiába várta eddig az RTL Klub Legyen Ön is Milliomos vetélkedőjének egyik nyertese a játékban kiérdemelt 10 millió forintot - írja a Blikk. Az RTL Klub azzal indokolja a pénz visszatartását, hogy még nem került adásba az a műsor, amelyben Szabó Ferenc megnyerte a tízmilliót.
Szabó Ferenc rokkantnyugdíjas a Legyen Ön is Milliomos vetélkedő egyik legnagyobb nyereményét, tízmillió forintot vihetett volna haza - ha nem szól bele az életébe a reality show. A játékosokkal kötött szerződés ugyanis kiköti: ha nem kerül adásba a műsor, akkor nem fizetik ki a nyereményt - márpedig a Legyen Ön is Milliomos jelenleg nem látható az RTL Klubon, a kvízjátékot előbb a főműsoridőből, majd az egész műsorszerkezetből kiszorította a Való világ című valóságshow, illetve maga a nézettségi verseny.

Vágó István a Blikknek kifejezte reményét, hogy a Milliomos visszatér a képernyőre. "Én nem ehhez az RTL Klubhoz szerződtem" - mondta a műsorvezető a lapnak. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója egyetértett abban, hogy nem kell temetni a vetélkedőt. "Nem kívánjuk levenni a műsorról a Legyen ön is milliomost" - nyilatkozta Kolosi.

Új műsorokat kap Vágó

Vágó István az Index megkeresésére elmondta: a Milliomos felvételei jelenleg szünetelnek. Vágóval az először novemberben jelentkező Nekünk 80 című nosztalgiaműsorban találkozhatunk majd, illetve valószínű, hogy jövőre két másik műsora is indul. Ezek azonban egyelőre hétpecsétes titoknak számítanak, sőt Vágó még azt sem döntötte el, hogy vállalja-e a vezetésüket.