Winkler az MTV-hez igazol

2007.09.21. 14:31
A Magyar Music Television egyik első saját gyártású műsorát vezeti majd. Provokatív témákról beszélget a betelefonálókkal szerda esténként.

Winkler Róbert, az Indexhez tartozó Totalcar főszerkesztője lesz a magyar Music Television saját gyártású műsorának, a Swungnak a műsorvezetője. A hétfőn, szerdán és pénteken este tíz óra után jelentkező egyórás szórakoztató, szókimondó műsorban közéleti és társadalmi témákat is érintő, de mindenképpen izgalmas kérdésekről fejti ki véleményét, illetve meg is vitatja azokat a műsorvezető a meghívott vendégekkel és a betelefonálókkal. Meg persze lesznek klipek.

Winkler Róbert

A műsor első adásaiban többek közt a melegek házasságáról, a Rába szennyezéséről vagy éppen a könnyű drogokról esik majd szó. A Swung azonban kerüli majd a nyíltan politikai témákat, még ha egyes társadalmi kérdésekről nagyon nehezen lehet is majd politikai oldalaktól függetlenül beszélni.

Az adás egy órájában a vitán lesz a hangsúly, de zenét is sugároz majd a csatorna az érvek mellett.

Az adást két másik műsorvezetővel felváltva vezeti majd Winkler Róbert, de az MTV egyelőre nem árulta el, hogy kik lesznek a biológiához, a rockhoz és az autókhoz is értő újságíró váltótársai. Annyi biztos, hogy Winkler Róbert szerda esténként fog feltűnni a képernyőn, az első adásban a CD-eladások hanyatlásáról beszélget majd, míg egy héttel később a tervek szerint a katolikus egyház új pr-módszereit vitatja meg az egyház egyik képviselőjével.

Úgy tudjuk, hogy a műsor zenei szerkesztésébe is beleszólhatnak majd a műsorvezetők, így a Swung nézői Winkler kedvenc számait is megismerhetik majd, sőt a meghívott vendégek is kérhetnek majd klipeket. (Információink szerint nagy kedvence a black metalt játszó Bathory, de a Totalcar blogjában a földön kívüli szörnyeknek maszkírozott GWAR-ért is rajongott).