Gyöngyi
2 °C
13 °C

Műmilliomosnak udvarolnak a valóságshow-versenyzők

2002.12.09. 13:32
Jövő hónapban tűzik műsorra az Egyesült Államokban azt a valóságshow-t, melyben 20 hölgy verseng egy milliomos kegyeiért. A dúsgazdag playboy az utolsó epizódban - a boldogító igen után - vallja be, hogy valójában nincs egy vasa sem.
"Milliomos Joe" címmel indítja útjára az amerikai Fox televízió legújabb valóságközeli sorozatát, melyben 20 nő abban a tudatban versenyez a franciaországi birtokán élő playboy-házigazda kegyeiért, hogy legvégül feleségként élvezheti a férfi 50 millió dolláros örökségét. A valóság ennél azonban sokkal prózaibb: a vágy pőre tárgya egy csóró pasas.

Luxuskörülmények közé szőtt álvalóság

A sorozatot tavaly a legnagyobb titokban forgatták Franciaországban, ahol a 20 szerencsés jelöltet luxuskörülmények között kényeztette a talmi házigazda. A programban válogatott ínyencségek szerepelnek: privát vacsora az Eiffel-toronyban, romantikus lovaglások, borászkodás a birtok pincéiben. A producerek nem csak a versenyzők szemét vakították el ragyogással: a sorozat gyártói és a birtok személyzete is úgy tudták, hogy valódi milliomos a gazdájuk.

A boldogító igen után lehull a lepel

Készítői szerint a január 6-án induló sorozat lerántja a maszkot a produkcióba beválasztott 20 nő hátsó szándékairól. "A végén majd kiderül, hogy tényleg szerelemből csinálják-e az egészet" - sejtelmeskedett Mike Darnell, a csatorna valóság-ügyosztályának vezetője. A sorozat legvégén ugyanis a házigazda sorrendet állít fel a versenyzők között, sorszámuknak megfelelő értékű ékszerrel ajándékozza meg őket, és egyben megkéri az első helyezett kezét. Ha a kiválasztott igent mond, a műmilliomos bevallja az teljes igazságot: valójában nem is gazdag, hanem építőmunkásként dolgozik létminimum közeli fizetésért.

Az előzmény is sikeres volt

Gail Berman, a Fox Entertainment elnöke nagy botrányt és nézettséget vár az új sorozattól. Elvárásai nem alaptalanok, hiszen a csatornán korábban vetített - a mostanihoz hasonló koreográfiájú - "Agglegény" című valóságshow szintén nagyot kaszált.

A sorozatot gyártó produkciós iroda sem ma kezdte a pályát. Hírnevüket a "Kísértések szigete" című valóságshow-val alapozták meg, melyben az egzotikus szigetre vitt és ott szétválasztott párokat hétpróbás modellek próbálták elcsábítani.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.