Zelma, Rajmund
-7 °C
-3 °C

Tönkreteszik a csúszások a műsorújságokat

2003.02.04. 12:45
Kapcsolódó cikkek (1)
Nehezményezik a műsorújságok, hogy a valóságshow-k indulása óta mindennapossá váltak a jelentős csúszások a kereskedelmi tévék műsorában. Az állandó módosítások miatt a lapok főműsoridőben szinte használhatatlanná váltak, s emiatt forgalmuk is csökken.
Egységes fellépést fontolgatnak a műsorújságok a kereskedelmi tévék megbízhatatlan műsorszerkesztése miatt - írja a Népszabadság. A lapok, amelyekből összesen több mint egymillió példányt adnak el hetente, nem tudják követni a napról napra önkényesen változó programot. Így a - különösen a főműsoridőben gyakori - csúszások miatt szinte használhatatlanná váltak, ami a példányszámuk csökkenésében is megmutatkozik.

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter a Népszabadságnak nyilatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy ezeknek a magazinoknak három hétre előre kell leadni a műsortervet, és a jelenlegi versenyhelyzetben ez túl hosszú idő. Kolosi a nézőknek azt javasolja, használják inkább a napilapokat, illetve a tévék teletextjét. Az RTV Részletes című műsorújság főszerkesztője ugyanakkor jelezte, hogy nem három hét, csak tíz nap az átfutási idejük.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.