Nacsa Olivér otthagyta a Budapest Rádiót

2006.08.24. 14:10
Nacsa Olivér nélkül hallható ezentúl a Budapest Rádió egyik legsikeresebb műsora, a Jó, a Rossz és a Csúf. A humorista időhiánnyal indokolta döntését.

A januárban Bóna Évi, Ganxsta Zolee és Nacsa Olivér hármassal indult, hétköznap délutánonként fél négytől fél hétig jelentkező adásban csütörtöktől nem szerepel az egykori Banánhéj sztárja - tudta meg a Hullámvadász.

Nem szűnik meg, csak átalakul


Nacsa Olivér

Mint ismert, Nacsa Olivér azután vállalt szerepet a rádióműsorban és a TV2 Csaó Darwin című vetélkedőjében, hogy zátonyra futott barátsága Bagi Ivánnal és megszűnt közös műsoruk, a Banánhéj.

"A Jó, a Rossz és a Csúf Nacsa távozásával nem szűnik meg, Ganxsta és Bóna mellett minden nap más-más vendég lesz a stúdióban" - nyilatkozta az Indexnek Rónai Egon, a rádió ügyvezető igazgatója. Csütörtökön még hallhatják Nacsa hangját a rajongók, mert ez egy best of válogatás műsor lesz, az új műsorrend csak pénteken kezdődik. A műsor sokak által kedvelt telefonos átverése, a Nacsafon megszűnik, de más, új rovatokkal hamarosan találkozhatnak a hallgatók - nyilatkozta Rónai. A Budapest Rádió legsikeresebb műsorát naponta 20-30 ezren hallgatják.

Túlvállalta magát

Rónai szerint Nacsa hétfői bejelentése sem a rádió vezetését, sem pedig műsorvezetőtársait nem lepte meg, hiszen régóta látták, hogy a humorista túlvállalta magát. "Olivér a műsorban nem okoz csalódást, azt azonban mindannyian láttuk, hogy elfáradt" - nyilatkozta az ügyvezető igazgató, aki hozzátette, hogy Nacsával békében váltak el.

"Sajnos egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudtam tovább vállalni, hogy minden délután három órán keresztül műsort vezessek" - indokolta döntését Nacsa Olivér a Hullámvadásznak. Majd hozzátette, "a rádiózás új szerelem az életemben. Nagyon jó volt belekóstolni, és remélem a hallgatók is annyira élvezték az együtt töltött időt, mint én. Bízom benne, hogy a jövőben még lesz alkalmam élő rádióműsorban bizonyítani."