Új orrot kapott Antal Imre

2002.03.20. 14:33
Újult erővel, átműtött orral állhat ismét a közönség elé Antal Imre.
Antal Imre új nózival
Klikkoljon az ünnepélyes leleplezés megtekintéséhez!
A Szeszélyes Évszakok népszerű műsorvezetője februárban szánta rá magát arra a lézerplasztikai beavatkozásra, amely korrigálja orrának deformálódását.

A Blikk beszámolója szerint Antal a műtét előtti utolsó adás felvétele után egyenesen a kórházba sietett, ahol azonnal megkezdték az operáció előkészítéséhez szükséges laboratóriumi vizsgálatokat.

Antal Imre a Szeszélyes Évszakoknak már 21 éve műsorvezetője, az eddig forgatott 160 epizódot becslések szerint csaknem félmilliárdan látták. (Persze ebbe beleértendő, hogy sokan többet is megnéztek, hiszen nincs is félmilliárd magyarul értő ember a világon.)

"A figyelmes nézők észrevehették, az évek során mennyire eltorzult Antal Imre Orra" - fogalmaz a Blikk cikke. A problémák néhány éve váltak súlyossá, ahogy az orr egyre duzzadtabb és vörösebb lett, s végül a népszerű műsorvezető megunta az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

Antal Imre Orrának felújítását a Szféra TV támogatása tette lehetővé; a műtét költségeit a produkciós iroda szponzorálta. A felvételekből látható: a műtét sikerült, a tévés személyiség újból a kamerák elé állhat - immár gyógyultan.