Évet ismételnek az RTL Klubon

2004.12.03. 16:52
Értesülések szerint az idei év fontos eseményeit feldolgozó vetélkedőben akár élőben kapcsolhatják majd Zalatnay celláját is.
December 11-én jelentkezik az Ország Tesztje-sorozat negyedik adása, az Évismétlés, amelyben Vágó István és Marsi Anikó arra kíváncsi, hogy a stúdióban megjelent hírességek és a tévénézők mennyire emlékeznek 2004 legfontosabb eseményire.

A stúdióban ezúttal a tűzoltók, a kismamák, az olimpikonok, a fodrászok és a kocsmárosok versengenek egymással, ezenkívül hat sztárvendég is a stúdióban válaszol majd a kérdésekre. A sztárok közt lesz Szellő István és Falusi Mariann, de az RTL Klub egyelőre sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudja, hogy a műsor alatt élőben kapcsolják-e majd Zalatnay Saroltát a börtönből.

A hatvan kérdéses tesztben a politikai és a közéleti témák mellett lesznek kultúrával és sporttal kapcsolatos, illetve a sztárok magánéletére vonatkozó kérdések.

Az Ország tesztje-sorozat eddigi részei kimagasló nézettséget értek el. Az IQ tesztre 2003. májusában 2 098 704-en voltak kíváncsiak, míg az ország műveltségét felmérő vetélkedőt 2 029 815-en látták. A Kresz-vizsga ennél valamivel rosszabbul szerepelt, csupán 1 633 299-en nézőt vonzott a képernyők elé.