Vilma
-8 °C
3 °C

Bin Laden unokahúga tévésztár lesz?

2006.03.13. 10:24
A terroristavezér unokahúga már levetkőzött egy amerikai férfimagazinnak, most valóságshow-ban szerepelne.

Oszama bin Laden terroristavezér 26 éves unokahúga szeretne tévésztár lenni, olyannyira, hogy már szerződést is kötött egy, még cím nélküli amerikai televíziós valóságshow-ban való szereplésre.

Az Al-Kaida nemzetközi terrorszervezet oldalági leszármazottja, Wafah Dufour bin Laden, aki az Egyesült Államokban él, tavaly már észrevétette magát néhány félmeztelen fotóval, amelyek a GQ című férfimagazinban jelentek meg. A sötét hajú szépség akkor arra panaszkodott: nagyon fárasztó, hogy folyton magyarázkodnia kell származása miatt, jóllehet ő amerikai, és szereti hazáját. Szeretné, ha életéről televíziós valóságshow készülne, mert így beteljesülne nagy álma: végre sztár lehetne.

Wafah Dufour bin Laden
Wafah Dufour bin Laden
A valóságshow "egy különböző kultúrkörökben nevelkedett fiatal nőről szól majd, akinek az a vágya, hogy énekesnő legyen". Egyébként ugyanazok a gondjai, kívánságai, álmai, mint minden más, a húszas éveinek derekán járó fiatalnak - idézték amerikai médiumok Judith Regant, a Fox News producernőjét.

Dufour bin Ladin úgy áll rokonságban áll a hírhedt al-Kaida vezérrel, hogy anyja annak idején Oszama bin Laden féltestvéréhez ment férjhez. Lányuk, Wafah Dufour Kaliforniában, Santa Monicában született, hároméves koráig ott élt, a következő hét évet viszont Szaúd-Arábiában töltötte. Azt követően, hogy szülei elváltak, tizenéves korában Svájcban élt. Anyja, aki svájci állampolgár, könyvet írt szaúd-arábiai éveikről. 1999-ben Dufour visszatért az Egyesült Államokba, ott végezte tanulmányait.

Regan producer úgy látja, minden adottsága megvan ahhoz, hogy tévésztárrá váljon.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Év végi utazás

Ajándékozzon utazást, töltse a karácsonyt és a szilvesztert külföldön!