Visszatér a képernyőre a fél Való Világ

2007.09.30. 23:54
Az Ötös csatornához szegődött Nóci és pár villalakó, plusz műsort kapott Karafiáth Orsolya. A pornósztárokat is foglalkoztató, adásideje harmadában közszolgálati műsorokat sugárzó adót egyelőre még csak a Fibernet hálózatán lehet fogni, de már tárgyalnak a UPC-vel és a T-csoporttal.

Jelenleg csak a Fibernet-hálózatán, körülbelül 460 ezer háztartásban fogható az Ötös csatorna műsora, de a tévéadó állítólag erőteljes terjeszkedésbe kezd, és már megkezdték a tárgyalásokat a két legnagyobb magyar kábelszolgáltatóval, a T-Kábellel és a UPC-vel is.

Judy Nero műsort vezet

Ezzel párhuzamosan a csatorna új műsorstruktúrával és új sztárokkal indul neki a nézettségi harcnak, leszerződtették a Való Világ több egykori villalakóját, emellett magukhoz csábítottak két pornósztárt, egy irodalmi kékharisnyát, és néhány zenészt is.

Közszolgálat és pornó

Az Ötös csatorna saját hitvallása szerint a közszolgálati adók konkurenciája szeretne lenni (a műsoridő harmadában ilyen jellegű műsorokat sugároznak), éppen ezért nagy figyelmet fordít a hátrányos helyzetű vagy éppen megváltozott munkaképességű nézőkre. Az adón naponta jelentkezik esélyegyenlőségi műsor Egál címen, de van tévétorna Jogi esetek vagy éppen asztrológiai műsor is. (Ez utóbbi a nyolcvanéves Lórán Lenke vezeti). Emellett a tévé tervei közt még egy agrármagazin indítása is szerepel.

Nócinak valóságsohw-ja van

A csatornán azért valóságshow is van, ebben a Való Világ műsorvezetőjeként elhíresült Nóci mindennapjait ismerhetjük meg. Emellett még pornósztárok is feltűnnek hetente egyszer az adón, Judy Nero és Terra Bond a Forró éjszakák című műsorban vetkőzik, és vetkőztet.

Új műsorokkal erősítenek

Az idén áprilisban indult adón műsort kapott már többek közt a Való Világból ismert Elvis, aki zenei slágerlistát prezentál, Török Ádám, aki a blues-ról mesél a kamerák előtt, vagy éppen Karafiáth Orsolya, aki Kulturális orgazmus címmel vezet irodalmi, kulturális, művészeti talk show-t.

És még közel sincs vége. A Való Világban Györgyuszként megismert Tóth Györgyi szépségápolási magazint vezet majd, és magán próbál ki minden szert és eljárást, az Annimal Cannibals koncertturnéját mutatja be dokumentarista jelleggel, Vincze Lilla meg könnyezve emlékezik a Retro pop című hetente jelentkező összeállításban