Páratlan

2000.12.04. 15:08
Ezen a címen fut Stahl Judit műsora a TV2-n, abból a megfontolásból, hogyha valaki jól olvassa a híreket, biztos műsorvezetőként is megállja a helyét. Nos ez néha így van néha meg nincs, Stahl Juditnál például bevált, nem egy tipikus tévécica, mégis elhamarkodottnak gondolom ezt a lépést.

Műsorvezetői kvalitásainak kipróbálását nem biztos, hogy ebben a meglehetősen rossz műsorban kellett volna elkezdenie, hanem egy személyre szabott, valamivel szerkesztettebb és kitaláltabb dologban, mivel így hamarosan bekövetkezik minden kezdő műsorvezető rémálma: fél éven belül a hatodik szart vezeti, a közönség pedig nem köti az arcát semmihez, beleszürkül, belebutul a csatorna egyébként sem túl magas szellemi színvonalába, azaz egy helyettesíthető szép arc lesz a rengeteg helyettesíthető szép arc között. Azért ennél többet érdemelne.

A Páratlan nem indul teljesen érdektelenül, mert hiszen kit ne érdekelne Kovács ,,Koko" István felesége, de aztán valamiért érdekes fordulatot vett. Az amerikai demokratikus elnökjelölt alelnökjelöltjének anyósa, khm, szóval nem ver ki a víz, ha arra gondolok, esetleg nem ismerhetem meg, egy pantomim művész asszisztens pedig akkor hoz lázba, ha a fejemre esik a Finommechanikai Művek tetejéről, arról nem is beszélve, hogy a TV2 nézői nem is tudják, mit jelent a pantomim szó.

Stahl Judit sajnos beáldozta magát egy elkapkodott műsorba, a Dáridó-verkli pedig zökkenőmentesen megy tovább.