Kánikulai riport az izzó pinafrontról

2005.05.30. 21:00
Ahhoz képest, hogy a nagy melegben talán még Szíjártó Pétert és Lendvai Ildikót is elkapja valami pajzán gondolat, a júniusi pinalapok nem csöpögnek az érzékiségtől. Van azért száz legjobb muff-toplista meg Cicciolina meg szexkártya, a szaksajtóban esznek gazellaszart és több rémes viccet is elsütnek. Olvassa el e havi jelentésünket a kulturált pinafrontról! Előző havi mustránk itt olvasható.
Június legnagyobb pinaipari dobása mindenképp az FHM 100 bombázó - a világ legjobb női melléklete, úgyhogy kezdjük a múlt hónap legjobban szerkesztett mellbimbóügyi közlönyével. A több mint 40 oldalas füzetkét már azért az egy képért érdemes átpörgetni, amin Csisztu Zsuzsa nagymellű, bajszos cigánylegényként jelenik meg. De ne vágjunk az olajozott tőgyek elébe.


A lista az FHM-olvasók szavazati alapján áll össze, akik a jelek szerint csak azért nem szavazták be Lakat T. Károlyt, mert munkába indulás előtt - egyébként nagyon helyesen - kormánypárti heccműsornézés helyett recskázással foglakoznak. A listára ugyanis egészen meghökkentő figurák is felkerültek, láthatólag csak azért, mert gyakran mutatja őket a képernyő. Mondjuk Gombos "Kitömtek, de a számat mechanika mozgatja" Edina, VIVA Kisó, Gregor Bernadett, Nagy Ő Anikó, Király Linda (akinek a pixelmágia sem tudta eltűntetni a rozmárszerű részeit), Ördög "Kölyökklub" Nóri, Tornóczky "És ezt így hogy?"Anita, Liptai Claudia, az emlegetett bajszos legény, VV Anett, és Kinizsi Ottóné Deutsch "Storymagazin" Anita.

Levontuk a következtetést, hogy a magyar férfiak önkielégítés közben nyilván vicsorítanak, ezért adnak évről-évre magas pontszámot a fogszabályzóreklám-arcú Szabó "Tilda 2" Erikának, pár másodpercig értetlenül bámultuk az FHM top 10-ének örökös tagját, Fresh Wikit, elámultunk, hogyan tehettek be ennyire béna és szemcsés képet Wass Albertné Görög Zitáról, azzal elővettük az anyalapot. (A vicsorgáshoz még annyit, hogy Lentiben egyszer a szomszéd vécéfülkében sportoló, szintén sorállományú kolléga olyan erővel verte bele a fejét az elválasztó falba a döntő pillanatban, hogy a farostlemez lap átszakadt, én meg közelről bámulhattam egy egyformán véres és kéjes koponyát.)

Az anya a legjobb nő-választás nyertesével, a Tékozló Homár sztárjával, Horváth Évával a címlapon indul. Ha jól értelmezzük a trendeket, a világ legeslegjobb nője egy 120 centiméter mellbőségű sült pecsenyekacsa, saját szaftjában. Ha valaki érti, miért szexi az olajozás, írja meg nekünk. A lap további kiemelkedő pontjai: Kasuba L. Szilárd lazázni próbál, aztán lovat rajzolni, pont egyforma sikerrel; a hülye nevek konteszt győztese a német Chrissie Budzitsch, akinek véletlenül talán nem szilikon a melle, ezért kegyetlenül leolajozták, és ismét igen vicces Chris Bell sorozata, aki azért járja a világot, hogy minél többet veszítsen szerencsejátékon és ezúttal gazellaszarköpködéssel is próbálkozik.

Playboy: legközelebb Komlós Jucit!


Ki kell mondanunk: eddig és ne tovább! A Playboy feltehetőleg liberális felfogású lap, hiszen mutatnak nagyajkat is, és én is azt mondom, hogy virágozzanak a szexuális kisebbségek, de hogy az elvileg legigényesebb hazai vulvaszemle címlapjára lassan csak 50 évesnél öregebb asszonyok kerülhessenek föl, az egy vicc. Az oké, hogy Zalatnay Sarolta hozta minden idők legnagyobb példányszámát, de az e havi Cicciolina már több a soknál. Persze ahhoz képest direkte jól néz, de a mellékelt fájdalmas-depressziós interjúval együtt (aki kérdez: Alföldi Róbert) az egész inkább egy olyan megvillan egy jó segg az öregek otthonában-típusú morbid izé, mint valami bizsergető hetyegés egy híres bombázóval.

Laár Andrásnak felállt

Van még gyenge közepesen felkavaró Rod Stewart-interjú ('Angyalok vacsoráztak a Ritzben'. Micsoda verssor! Szinte beleremegek.), aztán, ha hiszik, ha nem, Laár András 2 teljes oldalt (mínusz a grafika) teleír azzal, hogy 18 éves korában felállt a farka egy bolgár nudista strandon. Pinafronton próbálkozik Marina, a mandulaszemű orosz modell, Nicole Kidmanről kiderül, hogy nem hordott a hátán a Föld nála bevállalósabb csajt (Én mindig is szerettem saját szememmel látni és kipróbálni a dolgokat. Tizenhét évesen már például Amszterdamba repültem.)

A Playboy szerkesztőit a júniusi szám összerakása közben még nem kapta el a nyári fülledt szexhevület. Miss Június, egy érdektelen amcsi csaj (Jamie), akiben csak az az egyedi, hogy milyen távol fekszenek a mellei és milyen faarccal képes benyúlni a bugyijába. Sokat ígér, de semmit sem teljesít a Legyen Ön is szexturista című cikk, amelyikből nemhogy azt nem tudjuk meg, melyik utazási irodánál szervezhetünk szexmókát éhező tanzániai gyermekekkel, de azt sem, amit a bevezetőben ígérnek, vagyis hogy miként juthatunk a leghamarabb az ágyba Párizsban, Brüsszelben, Firenzében, Prágában és Lisszabonban. Az nem segítség, hogy menjünk el bárokba. Segítség viszont a magazin sokkoló viccrovata, ide egyet találomra:

Férfi a nőhöz: Kedvesem, te vagy a megtestesült költészet. Az ajkad Weöres, a szíved Arany, az agyad Tompa. És még azt várják el, hogy erre szaggassuk le magunkról a boxeralsót.

Penthouse: Minden tejbe mártott nő a sármjából sokat veszt


Nem okozott csalódást a júniusi Penthouse, már a borítója igen randa: egy indigószerű anyaggal hason és mellen festett, ennek megfelelően riadt és szomorú leány látható rajta rossz minőségben, háromnegyed profilból. Szokatlanul merész, már-már erotikus a külföldi társlapok legszebb modelljeit bemutató indítás a magazintól, ami általában döglött halakkal és egyéb környezetvédelmi rémségekkel próbálja begerjeszteni a fiatal, jól szituált férfi olvasókat. Aztán azért megjön a riogató különítmény, ezúttal politikai merényletekkel, lehangoló iraki elemzéssel és mindennek a tetejébe - nem, nem csiklókimetszés, még rosszabb, Vámos Miklós-interjú. Az elmaradhatatlan művésziakt-sorozatban büntet a tejbe mártott leány, remek viszont a Ne fintorogj! cmű elméleti cikk az elélvezés közbeni arckifejezésekről (Az orgazmus adta öröm nem gyermeki mosolyt varázsol egy nő arcára, a bensőjében létrejött robbanás sokkal inkább meglepett, ijedt vagy éppen kifejezetten agresszív fintort csal elő. Ez azonban manapság is sokakat zavarba hoz.)

Szegény címlaplányt úgy telefestették lilával, hogy hiába tornászik és szegény Petra, a párductestű holland sem győz meg, hiába vett fel pinánál és seggnél kivágott harisnyát. Nem rossz Liptai Claudia reklámcikke, olyanokat tudunk meg belőle róla, amit tényleg sosem szerettünk volna tudni. Ezután jöhet egy nyirokrendszert érintő mélymasszázs, amely során a felhalmozódott salakanyagokat és zsírt tüntetik el. Ennek köszönhetően megszépül a bőröm, feszesebb, simább lesz a lábam és a testem is.

A humor rovat itt legalább olyan jó, mint a Playboyban, kedvencünk ez: Anyósomnak tegnap beleállítottam a fogpiszkálót a szemébe. Ennek örömére szeretném kérni Kylie Minogue "It's In Your Eyes" című számát.

CKM: Pocahontas és Puchitas


Nagymellű, nagydarab szőkével - Mészáros Dóri - köszönti a CKM a harminc celsius feletti tartományt. Dóri a maga műfajában - a cikk szerint a testéből él - jól néz ki, bár a sminkes és a fotós az egyik képen lesőharcsa-szájat csináltak neki. Érdekes, bár sajnos nem ebbe a magazinba való látvány lenne, ha rárabolna az elélógatott tenyérnyi ezüstkárászra. Kedvenc filmje viszont a Brian élete. Jó még a nagy rockhalálokról szóló összeállítás egyik képaláírása (Sid Vicious itt még vidáman elsütötte a szexpisztolyát), egy másik képaláírás egy pucsító csajhoz (Pocahontas tesója, Puchitas). Másként jó a páros interjú Bazsó és Winkler kollégákal, de mivel majdnem padtársak vagyunk, erről nem illik többet írni. Nőben van harcias, vékony barna lengyel leány szamurájkarddal és kamu dominaszöveggel és gyanúsan peckes mellbimbót viselő magyar leány gitárral, stúdióban. A laphoz ajándék is jár, egy pakli pikáns franciakártya, mérsékelten felzaklató modellekkel. A vegye egyéb cikkekről ezúttal semmit, mert júniusban nem akarunk fogorvoshoz menni.

Kellemes lapozgatást!