Sztárok pókereznek a Tv2-n

2009.02.06. 13:25
108 sztár pókerezik majd a 21 adásban a világ egyik legnagyobb fizetős pókeroldalának szponzorálásában. A Viasat3 is hasonló műsort indít, de ott nem csak sztárok indulhatnak.

Február 20-án, péntek este indul a Pokerstars.hu című műsor a Tv2-n. A hetente jelentkező show-ban csatornaközeli sztárok (leginkább olyanok, akiket már láthattunk a Sztárok a fejükre estek, illetve a Hala tortán adásaiban) pókereznek majd hatfős csoportokban egymással. A csatorna által kiadott sajtóközlemény szerint a 21 adásban feltűnő 108 híresség egy része rutinos játékos, mások viszont még soha életükben nem pókereztek.

A műsor egyben versenysorozat is, hiszen minden hetedik adásban pedig az addigi hat műsor győztese, azaz a hat legjobb ül le a pókerasztalhoz.

A műsort Korda György és a Korda Györgyöt rutinosan parodizáló Nacsa Olivér vezeti majd, de az adásokban természetesen feltűnik majd Balázs Klári is, aki a kiesett játékosokkal beszélget majd.

A Pokerstars.hu, ahogy az a címéből is látszik, egy szponzorált műsor, a Pokerstars.com elnevezésű fizetős, Európában és Brazíliában népszerű pókeroldal nem csak a műsor elnevezését vásárolta meg, de szakmai segítséget is nyújt a készítéshez. (A névszponzoráció engedélyezett a hatályos médiatörvény szerint, de az már burkolt reklámnak számít, ha a műsorban is a terméket népszerűsítik).

Hasonló műsort indít egyébként a Viasat3 is, csak a kábelcsatornán a hírességek mellett mások is versenybe szállhatnak a 10 milliós fődíjért. Azt a műsort egy másik nagy internetes játékoldal, az Unibet.com szponzorálja.