Extrém rádióműsor indul bulvárszereplőkkel

2004.05.07. 11:46
Schmuck Andor, egykori szocialista, Varnus Xavér orgonaművész és Tornóczky Anita, a miniszterelnök nevelt lánya osztja majd az észt egy új rádióműsorban.
Az Index információi szerint új kulturális rádióműsort indít a Rádió Extrém, melyben Schmuck Andor egykori MSZP-s politikus, Tornóczky Anita, a miniszterelnök nevelt lánya, és Varnus Xavér orgonaművész és bulvárszereplő beszélget majd az éppen aktuális kulturális kérdésekről. A péntekenként délután háromkor kezdődő egy órás műsor címe a tervek szerint Trojka lesz.

"Egy kulturális kibeszélőshow-t képzeltünk el, és ha a próbafelvételek jól sikerülnek, akkor már a jövő hét pénteken adásba kerülhet a Trojka" - mondta el kérdésünkre Fidély László, a Rádió Extrém műsorigazgatója, aki szerint a három közéleti személyiség nagyon jól kiegészíti majd egymást, ráadásul külön-külön is illenek a rádió arculatába, hiszen mindannyian különleges, extrém személyiségek.

Mégse?

Az Index megkereste Tornóczky Anitát, a közszolgálati televízió T-akták című műsorának szerkesztő-riporterét, aki azonban kérdésünkre nem tudta megerősíteni a rádióműsor indulását.

"Egy hete beszéltünk egy ilyen jellegű műsorról, de semmi konkrét lépés nem történt még, még a tárgyalások sem kezdődtek meg. Ez csak egy ötlet" - fogalmazott Tornóczky.