Elemér
5 °C
16 °C

Befutott rockbanda énekese lesz az új valóságshow győztese

2004.06.10. 16:26
A Survivor megálmodója egy híres rockzenekar frontemberét cserélné le a valóságshow győztesére, és a zenekart világkörüli turnéra is küldené.
Mark Burnett, a Survivor és A gyakornok című valóságshow kreátora és producere bejelentette, hogy új reality műsort indít Rock Star címmel. A producert saját bevallása szerint a Fox Televison műsorán futó, a Magyarországon nagy sikerrel vetített Megasztárhoz hasonló American Idol ihlette, de Burnett nem egyszerű zenei tehetségkutatót tervez, hiszen a játék nyertese csatlakozhatna egy már befutott rock zenekarhoz, sőt világkörüli turnéra is indulna velük.

Az új műsorban nem a közönség választaná ki a győztest, hanem a banda, illetve egy független zsűri választaná ki azt a versenyzőt, aki azután a zenekar frontembereként koncertturnéra indulhat.

Ki vállalja be?

Azt Burnett nem árulta el, hogy melyik híres, már befutott zenekart szemelte ki a műsorba, és arról sem nyilatkozott, hogy hogyan venné rá a jelenlegi énekest, hogy vonuljon a háttérbe, és engedje át a mikrofont a valóságshow nyertesének.

Mark Burnett a Magyarországon az RTL Klub műsorán futó Survivor című túlélőshow-val, illetve A gyakornok című reality műsorral alapozta meg karrierjét. Ez utóbbiban a kamera Donald Trump ingatlan-befektető, szállodalánc-tulajdonos és milliárdos irodájában követte figyelemmel az ifjú gyakornokok mindennapjait, miközben Trump hetente kirúgott egy versenyzőt, míg végül csak egy gyakornok maradt.

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek! Válasszon a legjobb ajánlatokból.