Megszűnik Paris Hilton reality show-ja

2005.10.14. 16:20
A Fox tévé levette műsoráról az Egyszerű élet című reality show-t, mert két sztárja, Paris Hilton és Nicole Richie összeveszett egymással.

Megszűnhet Paris Hilton valóságshow-ja, miután összeveszett gyerekkori barátnőjével, Nicole Richie-vel, Lionel Richie lányával - írja a BBC.

Hiába lapátolt

A két szőke és gazdag bombázó az első évadban egy vidéki farmon dolgozott: istállót takarítottak, disznószart lapátoltak és más olyan munkát végeztek, amiről korábban azt sem tudták, hogy létezik.

A második évadban Miamiból Beverly Hillsig utaztak Amerika országútjain két csivavájukkal. Dolgozniuk ezekben a részekben is kellett, mivel hitelkártyájukat nem vihették magukkal. Harmadik évad a két főszereplő összeveszése miatt egyelőre nem készült.

Mivel a Fox tévé semmiképpen nem kívánja műsoron tartani a sorozatot, mivel a barátnők útja nyilvánosan elvált. A gyártó vállalkozás azonban abban reménykedik, hogy egy másik tévé folytatni fogja a nagy sikerű műsort.

Richie nélkül soha

A Bunim-Murray Productions közleményben tudatta, hogy nagyon izgalmasnak tartja a következő epizódok terveit és ezért remélik, hogy hamarosan sikerül megoldást találniuk a helyzetre. A két egykori barátnő nem nyilatkozott arról, hogy miért vesztek össze.

Hilton Rod Stewart Kimberly nevű lányával szerette volna folytatni a műsort, de ebbe a Fox nem egyezett bele. A producerek ragaszkodtak hozzá, hogy Parisnak az eredeti szereplővel együtt kell folytatnia a továbbiakban is, mert így szól a szerződésük.