Megszűnik az RTL gyerekműsora

2006.02.21. 14:30
Márciustól Disney-rajzfilmekre cseréli a csatorna az eddig Farkasházi Réka és Ördög Nóra által vezetett gyerekműsort. A Barátok közt Mónikája ismét képernyős munka nélkül marad.

Nem vált be az RTL Klub új reggeli műsorstruktúrája, ezért a csatorna márciustól átalakítja ébresztő műsorát. Hattól hétig eddig Farkasházi Réka és Ördög Nóra szólt az anyukákhoz és a gyerekekhez, csekély sikerrel - írja a Színes Bulvárlap.

Rajzfilmekkel váltják a BK Mónikáját

"Ez a műsor nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket" - nyilatkozta az Indexnek Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója. A gyerekműsor helyett hattól fél hétig Disney-rajzfilmeket sugároznak majd, a beszélgetős műsor pedig félórával korábban fog kezdődni, mit eddig, de más változás nem lesz a Reggeliben.

Farkasházi Réka, a gyerekműsor egyik vezetője nemrégiben, több hónapos kihagyás után tért vissza a képernyőre. A Barátok köztben tavaly tavasszal szűnt meg a szerződése. Testreszabottnak érezte a szerepet a gyerekműsorban, hiszen kisfia, Beni kétéves.

"Nagyon sajnálom, hogy így alakult, éppen kezdtem megszokni a munkát" - mondta a bulvárlapnak Farkasházi Réka, aki májusban verses meselemezt ad ki, majd az országot járja a műsorra.

Nemcsak Farkasházi Rékának, hanem Ábel Anitának is meg kellett válnia nemrégiben az RTL Klub Reggeli című műsorától, melyet öt éven át vezetett. A műsorvezető nem vált el haraggal a csatornától, nemrégiben Csonka András szülinapján visszament vendégnek a műsorba.

A csatorna viszont nem szűntette meg az RTL Klub hétvégi gyerekműsorát, amit ezentúl is Ördög Nóri vezet majd tovább.