RTL Klub: nem vizsgáltuk, hogy Irén prostituált-e

2002.11.05. 15:58
Kispesti prostituáltként azonosították a budapesti kéjhölgyeket jól ismerő internetezők az RTL Klub valóságshow-jában, a Való Világban szerepelt nőt, aki az Oki nevű játékossal létesített szexuális kapcsolatot. Az RTL Klub állítása szerint nem tudtak a nő előéletéről, és azt nem is ellenőrizhették.
Aliz/Irén
Aliz művésznéven, prostituáltként dolgozik az a nő, akit az RTL Való világában láthattak a tévénézők vasárnap. A műsorban a 28 éves örömlány Irénként mutatkozott be, majd többször közösült az Oki nevű lakóval.

Aliz-Irén megtalálható az interneten, oldaláról megtudhatjuk, hogy nagy tapasztalattal rendelkezik, ám leszbikus és bizarr dolgokat nem vállal. Az RTL Klubon szerepelt prostituált sikeresen kiváltotta az internetezők felháborodását: több fórumon nyílt a csatornát kerítéssel, illetve a prostitúció támogatásával vádoló téma.

realitynaplo.index.hu

Volkssturm - Big Brother-megnyitó
Realitynapló 1. - Lehet matyizni
Realitynapló 2. - És provokátorok
Realitynapló 3. - Tulajdonképpeniségek
Születési agónia - Való Világ-megnyitó
Realitynapló 4. - A valóság odaát van
Realitynapló 5. - Mindörökké valóság
Realitynapló 6. - A Nagy testvért figyeljétek?
Realitynapló 7. - Szerencseherék
Realitynapló 8. - Jogi esetek
Realitynapló 9. - Valóságshow-elmélet haladóknak
Realitynapló 10. - Fele királyságok
Realitynapló 11. - Vissza a valóságba
Realitynapló 12. - Ámbár
Realitynapló 13. - Kontrapornó
Realitynapló 14. - Valóságshow a sufniból
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az Index kérdésére elmondta: egy telefonszámon jelentkezhettek azok, akik elvállalnának egy éjszakát Okival. A tévéadónak nem állt módjában a jelentkezők előéletének vizsgálata, és azt nem is tartották szükségesnek. Kolosi nem érzi felelősnek az RTL Klubot a történtekért.

Az RTL Klub vezetői korábban többször hangoztatták, hogy a Való világ alternatívát kíván nyújtani a "botrányműsor" Big Brotherrel szemben, így nem kerülnek adásba a villában történt pornográf jelenetek. Ugyanakkor a Való Világ nézettsége jelentősen megnőtt, amióta a műsor a Big Brotherben tapasztalt erotikus tartalomnál jóval merészebb trükköket alkalmaz. Irén látogatását megelőzően Maya Gold pornószínésznő vonult be a villába ideiglenes lakóként.