Salamon
7 °C
13 °C

Botrányba fulladt Rudolf Péter showja

2002.03.22. 21:25
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében még nem fordult elő, hogy egy élő műsort le kellett volna állítani. Most ez történt: az RTL Klub új showműsorában Rudolf Péter műsorvezető a bejelentkezés után közölte, így nem tudja csinálni. Az előzetes hírek szerint már a műsor készítésekor is forrtak az indulatok.
Pénteken este volt az élő premierje Rudolf Péter Emberek a Holdon című showműsorának az RTL Klub televízióban, közvetlenül a Barátok közt után. A műsor szinte el sem kezdődött, már véget is ért: a színművész elkezdte mondókáját, megakadt, majd közölte, hogy ő ezt így nem csinálja. Hasonló jelenet a magyar kereskedelmi televíziózás történetében még nem fordult elő.

Különleges műsort akartak

A botrányos jelenet után a kameraman is bepánikolt: billegett a kép, ahogy mozgott a kamera. A háttérből suttogás, káromkodás hallatszott, s ekkor elsötétült a képernyő. A csatorna egyből átkapcsolt a Fókusz hátterére. Itt Batiz András mondta be: a műsor egy későbbi időpontban kerül adásba. Az adás egy filmmel folytatódott.

Pénteki számában a Blikk előre "megjósolta" a Rudolf Péter műsor bukását. A lap úgy tudta: a műsorvezető, Rudolf Péter és a producer majdnem összeverekedett a próba alatt.

A különös, különleges, szinte a Holdról jött emberekről szóló, félig élő, félig konzervműsor körül nagy volt a feszültség. A stáb időnként elkerekedett szemmel bámulta, hogy mik történnek a próbák helyszínén. Egy szemtanú szerint a maximalista műsorvezető - mert szerinte semmi sem akart stimmelni - úgy begurult, hogy levette a cipőjét, és hozzávágta a meglepett producerhez.

Majdnem verekedtek

Árpa Attila producer szerint azonban nem csak a cipőjét - Szerződések, mikroportok is repültek felém - mondta a Blikknek. -Egyszer-kétszer közel járt a helyzet a tettlegességhez. Az elég nagy létszámú stáb nem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel. De szerencsére nem történt semmi komolyabb.

A kreatív igazgató-producer szerint az adás előtt sikerült közös nevezőre kerülni Rudolf Péterrel. - Majdhogynem biztos, hogy meg tudunk egyezni - mondta Árpa Attila. - Ha nem, akkor sajnos a néző lemarad egy jó műsorról. Mert az elképzelések szerint minden szempontból erős, izgalmas lesz az anyag - közölte csütörtökön Árpa.

Rudolf Péter nem tagadta, hogy az adás előtt még egyszer leülnek tárgyalni a producerrel.

Rudolf bizakodó volt

- Le fog menni az adás - jelentette ki kereken. - Nem volt szerintem semmi különös hacacáré közben, ha vitatkoztunk, az ügy érdekében történt minden. Tettük, tettem a dolgomat, folyamatosan dolgozom, az adás után meglátjuk, hogy mivé lett a dolog.

Az Index este telefonon kereste a producert, de ő azt mondta, most annyira be van havazva, hogy nem tud nyilatkozni.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!