Natália
-3 °C
7 °C

Átoperálják a valóságshow szereplőinek arcát

2004.02.02. 11:06
Teljesen átalakítják a Fox televízió márciusban induló valóságshow-vetélkedőjének játékosait: a 21 és 39 év közötti életkorú nőket pszichológus, dizájner, stylist és sebész veszi kezelésbe, hogy - marketingszövegük szerint - rút kiskacsából hattyúvá változhassanak. További bizarr csavar, hogy a sportolók élő adásban szembesülnek vadi új fizimiskájukkal.
Életspecialistáink (...) megadják Önnek az esélyt, hogy megláthassa, milyen lehetne Ön, ha a dolgok másképp történtek volna. Ez nem sci-fi szöveg, hanem részlet a politikailag egyébként konzervatív-republikánus Fox tévécsatorna felhívásából, amelyben jelentkezőket toboroznak úttörőnek nevezett valóságshow-jukba.

A Hollywood Reporter most megírta, hogy az átalakító műtéten felül további csavart találtak ki, nevezetesen azt, hogy a versenyzők maguk sem láthatják, mit műveltek velük. A plasztikai sebészet beemelése a show műfajba ugyanis nem a Fox eredeti ötlete. Az ABC egyszer már tartolt a piacon az Extreme Makeover című műsorral, ami ugyanerre a sémára épült.

Heg, érzelem, fizika

A jelentkezők a sebészi beavatkozás mellett érzelmi és fizikai tréningen is átesnek az alatt a három hónap alatt, amikor rút kiskacsából hattyúvá próbálnak változni - nyilatkozta Mike Darnell, a Fox alelnöke. Szerinte a drámaiság nő azáltal, hogy a nők a kamerák jelenlétében szembesülnek új imidzsükkel.

A 18, önmagával végletesen elégedetlen jelentkező párbajokat vív, a győztesek egy két órás döntőben mérkőznek meg a Hattyú címért, ami csak azoknak a fülében cseng vonzón, akik nem láttak még közelről ilyen madarat.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.