Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Többségi tulajdonos lett a Sanoma a pletykatévében

2006.04.05. 19:04
Hatvanhét százalékos tulajdonrészt szerzett a Sanoma a 4!-es csatornában, a televízió főszerkesztője Ómolnár Miklós, a Story és a Best magazin főszerkesztője lett.

Többségi, 67 százalékos tulajdonrészt szerzett 2006 márciusában a Sanoma Budapest Zrt. a Story TV-ként is ismert 4!-es csatornát működtető cégben, a Digital Media Közép-Európai Zrt.-ben.

Az egymillióra hajtanak

A tulajdonrész-változással egyidőben megalakult a csatorna új menedzsmentje, amelynek vezérigazgatója Ruszkai Nóra, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgató-helyettese lett. A tévé vezérigazgató-helyettese és egyben programigazgatója Borsány-Gyenes András, a Sport1 volt vezérigazgatója és a Duna Tévé volt alelnöke, főszerkesztője pedig Ómolnár Miklós, aki a Story és a Best magazin főszerkesztője is egyben.

A reklámidő-értékesítést a Sanoma Budapest Kereskedelmi Igazgatósága végzi, a tévé júniusban beköltözik a Sanoma Budapest Montevideo utcai épületébe.

A 4!-es csatorna már több mint 600 000 hazai háztartásban fogható, többek között a UPC teljes fővárosi hálózatán. A tervek szerint 2006 végéig az elérhető háztartások száma meghaladja majd az egymilliót.

Hazai műsorok is vannak már

A pletykacsatorna tavaly november 5-én indult. Az egymilliárd forintos alaptőkével gründolt csatornában eleinte tulajdonos volt Frei Tamás is, aki azonban kénytelen volt eladni tulajdonrészét.

Jelenleg a sztárcsatorna napi 15 órában sugároz adást, és a programidő ez év őszétől tovább növekedik. A csatorna március elején elindította hazai gyártású műsorait, elsőként a Forró Témák című napi műsorát, továbbá Szilágyi János heti beszélgetős műsorát. A televízió szeretné növelni a saját gyártású műsorai arányát a vásárolt külföldi műsorai mellett.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.