Judit
-2 °C
8 °C

Homoszexualitásról, idegengyűlöletről indít műsort a Tv2

2004.11.25. 12:57
Kapcsolódó cikkek (1)
Novák Péter Strucc című műsorában a többség által lenézett, megbélyegzett, kirekesztett csoportokat mutatnak be csütörtök éjjelenként.
Strucc címen hetente jelentkező esélyegyenlőségi magazin indul a TV2-n. A csütörtök éjszakánként képernyőre kerülő műsorban hátrányos helyzetű, a többség által megbélyegzett, kinézett vagy akár csak különcnek tartott személyeket, csoportokat mutatnak be.

Az alkotók célkitűzése, hogy segítsenek a hozzájuk kapcsolódó előítéletek lerombolásában. A műsor házigazdája Novák Péter lesz, aki minden Struccban valamely kisebbségi közösségből bejelentkezve fogja kommentálni, felkonferálni a bemutatásra kerülő riportokat.

Nem dugja a fejét a földbe

Az első adásban többek közt szó esik majd arról, hogy hogyan reagál az iskola, a tanárok, a diákok és a szülők, ha kiderül egy tanárról, hogy homoszexuális, emellett téma lesz a szurkolói fanatizmus és az idegengyűlölet kapcsolata, valamint a műsor készítői megvitatják, hogy tönkreteheti-e egy család életét, ha egy fiú roma lányt visz haza, és esetleg feleségül is veszi.

A műsor tényfeltáró riporteri eszközökkel ered a témák után, például rejtett kamerával kísért el egy általános és középiskolák álláshirdetéseire jelentkező fiatalembert, aki nem titkolja, hogy homoszexuális.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.