Vilma
-8 °C
3 °C

Felvételről táncolt Medveczky Ilona

2006.05.30. 12:23
A Blikk értesülései szerint nem élőben táncolt a vasárnap esti Szombati esti láz döntőjében a 65 éves díva. A leleplezés nem vágja földhöz az RTL Klubot.

2006 legsikeresebb műsorában felvételről sugározták Medveczky Ilona egykori revütáncos fellépését - tudta meg a bulvárlap. A díva többször nyilatkozta a sajtóban, hogy 18 év után először fog színpadra lépni az RTL Klub műsorában. Medveczky azonban a vasárnap reggeli főpróbán pont a korábban műtött bal térdére esett, így a csatorna nem merte megkockáztatni, hogy élőben táncoljon.

Levették az élő feliratot

Medveczky a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy a térde "egyből hatalmasra duzzadt, és őrületesen fájt. Alig bírtam rálépni". A 65 éves revütáncos az egész délelőttöt a Sportkórházban töltötte, ahol lézerrel, jéggel, krémekkel és fájdalomcsillapítókkal kezelték. Az egyik orvos azt mondta neki, hogy ezzel a lábbal nem fog fellépni este, de Medveczkyt "nem győzhette le a fájdalom" és délután felvették a produkcióját.

A Blikk szerint az RTL Klub átejtette a nézőket, a műsor főszerkesztője viszont hangsúlyozta, hogy a revütáncos produkciója idejére levették az élő feliratot a képernyőről. Schiwert Takács László azt viszont beismerte, hogy a nézők előtt titkokban akarták tartani Medveczky sérülését.

"Csapatunk nagy álma volt, hogy táncoljon a döntőben Medveczky Ilona - mondta a főszerkesztő. "Nagyon megijedtünk, amikor megsérült, hiszen láttuk, hogy rettenetes fájdalmai vannak. Ezért nem mertünk kockáztatni. Volt bennünk félsz, hogy valami történhet, márpedig mi méltó keretek között akartuk visszahozni ezt a kitűnő és alázatos művészt."

Sztárépítés

A Blikk leleplező cikke információink szerint része az RTL Klub imázsépítő műveleteinek, mellyel Medveczky Ilona, egykori revütáncosból igyekeznek csatornaközeli sztárt faragni. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mindez azt jelenti-e, hogy az exdíva hamarosan feltűnik az RTL Klubon a Szombat esti láz esetleges második szezonjában, vagy más műsorokban.

"Mindenképpen lesz Szombat esti láz 2, de azt még nem árulhatom el, hogy mikor is tűzzük majd műsorra" - nyilatkozta az Indexnek Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki azt viszont nem tudta megmondani, hogy a most megismert zsűri marad-e az új évadban is.

Információink szerint egy-egy sztár felépítése egyébként több millió forintba kerül a kereskedelmi csatornáknak, hiszen a saját műsorok mellett a televíziókkal partneri viszonyban álló bulvárlapokban és más médiumokban is el kell helyezni a médiaszemélyiséggel kapcsolatos híreket, pletykákat.

Régi táncos

Medveczky Ilona először akkor került az újságok címlapjára, amikor élő adásban beszólt Erdélyi Mónikának, aki arról panaszkodott, hogy fárasztóak a szombat esti láz próbái. Ezután az egykori díva szaunázás közben elájult (más értesülések szeirnt egyszerűen elcsúszott a szaunában, és beverte a fejét) majd arról is értesülhettünk, hogy kórházi kezelése után pokoli fájdalmak közepette zsűrizett.

Medveczky Ilona 1941. március 4-én született, táncosként és koreográfusként dolgozott, de több filmben is szerepelt. Így például 1966-ban feltűnt az Egy magyar nábob című filmben is, amiben a figyelmes nézők még kivillanó melleit is megnézhetik.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.