Szeress most: nyári szünet tavasszal

2004.03.16. 15:19
Március 28-án már nem jelentkezik az RTL Klub heti sorozata, a Szeress most. A csatorna filmekkel pótolja a szappanoperát, amelyet szándékaik szerint néhány hónapra szüneteltetnek.
Négy és fél hónap sugárzás után felfüggeszti az RTL Klub a Barátok közt alkotóinak Szeress most című heti sorozatát. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója strukturális változásokkal indokolta a döntést. Hozzátette: a Szeress most nem szűnik meg, a sorozat még idén visszatér a képernyőre. A programigazgató úgy fogalmazott, az RTL eleve tervezett egy nyári szünetet a szappanopera vetítésében, és most azt hozták előbbre.

Az RTL Klub március 28-tól filmeket ad vasárnap esténként a TV2 Naplójával szemben. Kolosi elmondta, január óta a Szeress most nézettsége ismét növekedésnek indult, a 18-49 éves korosztályban sokat lefaragott a rivális riportműsorral szembeni hátrányából.

Szeress most: The Movie

Kalamár Tamás, a sorozat producere az Index megkeresésére közölte, hogy a forgatás folytatódik, és valószínűleg nyáron kerül újra adásba a Szeress most. Kalamár kedvezőnek ítéli meg a nyári újrakezdést, mivel akkor, a Barátok közt és számos más műsor nyári szünetében várakozásai szerint nagyobb érdeklődést kelthet a szappanopera. A producer elégedett a nézettségi eredményekkel, mivel a Naplót a lehető legkeményebb ellenfélnek tartja.

A sorozat újraindítását nehezítheti, hogy a tévézők még nem szokták meg annyira, mint a Barátok köztöt. Kalamár elárulta: meglepetésekkel készülnek az újrakezdésre, ami valószínűleg egy egész estés összefoglaló filmet takar.