Vasárnaptól 'Szeress most!' az RTL Klubon

2003.10.17. 16:30
Átrendezheti a vasárnap estéket az RTL Klub új sorozata, amely először október 19-én lesz látható. A Kalamár Tamás vezetésével, a Barátok közt stábjának közreműködésével készülő heti sorozat a tv2 Naplója ellen száll síkra.
Tekintse meg képeinket!
Vasárnap este mutatkozik be az RTL Klub új, hetente jelentkező sorozata, a Szeress most. A történetben főszerepet játszanak a szerelmi és egyéb ármányok, ám Kalamár Tamás, a produkció vezetője sajtótájékoztatóján elmondta: a Szeress most reményeik szerint nem szirupos szappanopera lesz.

A teleregény középpontjában három család áll, a cselekmény főképp az ő kalandjaikból és vitáikból áll össze. A Szeress most a Barátok közthöz képest filmszerűbb lesz, mondta Kalamár, hozzátéve: míg a Barátok köztben az egyes szobadíszleteknek csak három faluk van, itt az egész helyiséget felépítették, ahogy a filmforgatásoknál szokás. Jóval magasabb lesz a külső helyszínen felvett jelenetek száma is.

Támadás a Napló ellen

Klikk a képre!
Kalamár Tamás kérdésünkre kizárta annak lehetőségét, hogy a nézőket összezavarodnának, és összekevernék a Barátok közt és a Szeress most cselekményét vagy szereplőit. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója ehhez hozzátette: többek közt ennek elkerülésére tették a műsort vasárnap estére.

Az RTL Klub - ahogy korábban a Barátok közttel is tette - türelmes lesz a sorozattal, egy-másfél évet szánnak a bevezetésére.

Kolosi elégedett az eddig elkészült epizódokkal. Mint mondta, olyan jó lett a sorozat hogy a legnehezebb időpontban tűzik műsorra: a Szeress most pontosan a tv2 Naplójával egy időben megy majd.

Sváby András, a Napló műsorvezetője az Index kérdésére elmondta: a konkurencia lépése ellenére sem változtatnak a Napló szerkezetén egyelőre, de érdekes témák feldolgozásával igyekeznek megőrizni a műsor nézettségét. - Az RTL hat éve próbálja legyőzni a Naplót, és eddig sohasem sikerült - mondta Sváby.