Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Idén sem érdemes a tévé előtt szilveszterezni

2005.12.14. 13:35
Szilveszterkor biztosra akarnak menni a televíziók: részben már jól bevált produkcióik különkiadását tűzik képernyőre. Az RTL játékfilmekkel, a TV2 Irigy Hónaljmirigy-show-val, a köztévé pedig Bazi nagy vitával búcsúztatja az óévet.

A karácsony és a szilveszter közötti időszak reklámbevétel szempontjából nem túl erős periódus, hiszen december 20-án a nagy hirdetők lezárják hirdetési évüket - nyilatkozta Poich Lóránd, a TV2 programigazgatója a Napi Gazdaságnak.

Presztízskérdés?

"Ugyanakkor megéri befektetni a saját gyártású szilveszteri műsorokba, hiszen szórakoztató produkcióival a TV2 immár hagyományosan igyekszik elnyerni a nézők figyelmét. Az év utolsó napjának programja presztízskérdés a csatornának.

A TV2 saját gyártású műsoraival az Activityvel, a Csaó Darwinnal, az Irigy Hónaljmiriggyel, a Banánhéjalj és a Sas-kabaréval búcsúztatja az óévet.

A Magyar Televízió (MTV) is jól bevált műsorait dobja be szilveszterkor, így például a csatorna egyik legnézettebb szórakoztató produkciója, az Önök kérték a nap során több alkalommal élőben jelentkezik. Ezért címe is némileg módosul: Önök kérikre.

Az ugyancsak sikeres, a hatvanadik epizódon is túl lévő A nagy vita című talk show év végi különkiadása is jelentkezik, Bazi nagy vita címen. Szilveszterkor debütál s azt követően vasárnaponként jelentkezik egy másik szórakoztató produkció, a Krém, s különkiadása lesz a Kell egy pasi című műsornak is, amely szintén új - pénteken induló - produkciója a köztelevíziónak - nyilatkozta a gazdasági napilapnak Holub Katalin, az MTV szóvivője.

Az RTL Klub közönsége, vagyis a 18-49 éves korcsoport, annak is inkább az aktívabb része nem a készülékek előtt tölti az év utolsó éjszakáját. Ezért - részben a tavalyi tapasztalatok alapján - a csatorna vezetése úgy döntött, hogy az idén nem saját gyártású programokkal, hanem játékfilmekkel szórakoztatja közönségét.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.