Salamon
7 °C
13 °C

Leáll a Szeress most forgatása

2003.12.22. 11:54
Nem vesznek fel új részeket az RTL Klub Szeress most című tévésorozatához, miután annak nézettsége a tizedik rész után is jelentősen elmaradt a TV2-s Naplóétól. Az elkészült epizódokkal tavaszig folytatható a sugárzás.
Leállította az RTL Klub a Szeress most forgatását. A hetente, vasárnap este jelentkező sorozat október 19-én mutatkozott be. A Szeress most nézettsége elérte ugyan a másfél milliót, de ez nem volt elég a TV2 Naplójának legyőzéséhez.

A lapértesülésekkel szemben a forgatás leállásával a sorozat nem feltétlenül szűnik meg, tudta meg az Index az RTL Klubtól. A már felvett epizódok ugyanis tavaszig kitartanak, és ha addig javul a produkció nézettsége, a forgatás is újrakezdődhet.

Kolosi Péter a sorozat premierjén úgy nyilatkozott, egy-másfél év türelmi időt kap a Szeress most. Emlékezetes, hogy a Barátok közt is meglehetősen gyenge nézettséggel indult, majd néhány év alatt az RTL Klub műsorstruktúrájának alapköve lett.

Sváby: várjuk a következőt

„Semmiféle különleges örömmel nem tölt el a Szeress most kudarca” – mondta Sváby András, a Napló műsorvezetője az Indexnek. Emlékeztetett arra, hogy a Napló hat éve alatt az RTL sokféleképpen próbálta megszorongatni a hírmagazint, hol a Való Világ, hol hollywoodi sikerfilmek indultak ellene, de a Napló végül mindig erősebbnek bizonyult. „Várjuk a következő ellenfelet” – tette hozzá Sváby.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.