Kapócs Zsóka vezeti táncba az RTL Klubot

2006.03.27. 12:53
Mónika, Kulka János, Zséda és a Barátok közt Claudiája is táncra perdül majd az RTL Klub új műsorában.

Április végén indul az RTL Klub új táncműsora, a Szombat esti láz, amelyben csatornaközeli hírességekből és profi szalontáncosokból álló párok mutatják majd meg tánctudásukat.

A műsorban fellép Erdélyi Mónika, azaz mindenki Mónikája, Ábrahám Edit, A Barátok közt Claudiája, Zsédenyi Adrienn énekesnő, Hajas László mesterfodrász, Szellő István tévébemondó, Kulka János színész, Czene Attila egykori úszó és Horváth Éva valamikori szépségkirálynő.

A médiasztárokkal hivatásos táncosok fognak fellépni, akik között több európa- világ- és magyar bajnok szalontáncos és latintáncos is van. A műsor öt héten át, szombat esténként jelentkezik majd, a párok minden héten más-más táncot mutatnak be, így többek közt láthatjuk, ahogy a médiaszemélyiségek angolkeringőt, bécsi keringőt, argentin tangót, quick stepet slowfoxot, cha-cha-cha-t, rumbát, paso doble-t, jive-t, valamint szambát táncolnak párjaikkal.

Adásonként egy-egy pár esik majd ki, részben a négytagú zsűri, részben a nézők emelt díjas smsben küldött szavazatai alapján, egészen az utolsó adásig, amiben a négy legjobb páros mérkőzik meg. A döntő második felében már csak a két legjobb páros marad, közülük pedig a nézők választanak.

A médiaszemélyiségeknek összesen másfél hónapjuk lesz arra, hogy tökéletesre csiszolják a tánctudásuk. A felkészülés már elkezdődött, de a műsor premierjének dátumát még titokban tartja a csatorna.

A műsor két műsorvezetője Stohl András és Kapócs Zsóka lesz, a fellépők ruháit az ismert divattervező, Nárai Tamás készíti majd kifejezetten a produkció számára.

A nemzetközi trendeknek megfelelően mindkét országos terjesztésű kereskedelmi adó táncversenyeket tűz műsorára, de a Tv2 csak ősszel indítja majd a Megasztárt felváltó Megatáncot.