Nem lesz este Született feleségek

2005.12.21. 16:13
Az Amerikában nagy sikerű sorozatot ma már nem adja le a Tv2, de a Született feleségek nem tűnik el: a két ünnep közt ismételnek, aztán januárban előkelőbb idősávot kap.

A Tv2-n vetített, Emmy-díjas Született feleségek című sorozat ma este nem kerül már adásba. A sorozat eddig a Megasztár után jelentkezett, és a tehetségkutató műsor téli szünetével egy időben a felső-középosztálybeli háztartásbelik titkait feszegető sorozat is eltűnik a Tv2 műsoráról.

De csak pár napra, mivel a két ünnep közt a csatorna elkezdi ismételni az eddig levetített nyolc részt. Az első epizód december 27-én délután 14.55-kor kerül adásba, és aznap rögtön két részt is levetítenek. A többi epizódot is kettesével, a két ünnep közti napok délutánjain vetíti majd a csatorna.

Az új részeket január 4-étől vetíti újból a Tv2, ráadásul pár órával korábbra került a sorozat, így várhatóan némileg nő majd a nézetsége.

A Született feleségeket a múlt héten 907 794-en nézték csupán, de így is 29,4 százalékos nézettségarányt ért el este negyed tizenegytől, vagyis a műsor nézettsége pár százalékponttal meghaladta a csatorna átlagos nézettségét.