Pikáns valóságshow indul az RTL Klubon

2004.03.05. 17:07
Csinos nők és jóképű férfiak próbálják elcsábítani a párkapcsolatban vergődő játékosokat egy mexikói luxusüdülőben. A kamera mindenhova követi a szereplőket.
Ősszel indul a Temptation Island című valóságshow hazai változata, amit Kísértés címmel fog műsorára tűzni az RTL Klub. A reality show főszereplője négy pár lesz, akik ugyan nem házasok, de már legalább egy éve együtt élnek. A Temptation Island az amerikai 20th Century FOX licence, a műsort már több éve vetíti a Fox Televízió. Az amerikai cég nem csak a valóságshow jogait adta el az RTL Klubnak, de a dél-amerikai forgatáshoz is biztosítja a technikai hátteret, és tanácsadói segítik majd a stáb munkáját.

Érzékek iskolája

Kísértenek
Kísértenek
A Kísértésben szereplő párok egymástól elkülönítve vesznek majd részt egy mexikói luxusutazáson, ahol a férfiak tizenegy egyedülálló nővel, míg a nők tizenegy férfival laknak majd közösen, akiknek az lesz a feladatuk, hogy elcsábítsák a párkapcsolatban élőket. A műsor forgatása alatt a párok nem találkozhatnak, viszont minden este megnéznek majd egy videofelvételt, amely összefoglalja, hogy mit történt a párjukkal aznap. A műsorban a párok tagjai szavazhatnak arról, hogy melyik egyedülálló játékos hagyja el a felvétel helyszínéül választott üdülőhelyet.

Az RTL Klub már keresi a valóságshow játékosait, a szereplőválogatáson várják tartósan együtt élő párok és egyedülálló férfiak és nők jelentkezését is.

Kéj és közízlés

A valóságshow erotikus tartalma miatt a Kísértés mindenképpen este kilenc óra után kerül majd adásba, de a műsor készítői szerint az összeállításokban semmiképp nem szerepelnek majd olyan jelenetek, amelyek sérthetik a közízlést.

"Ez a műsor nem egy hagyományos reality show, itt nincsenek nyertesek és vesztesek, nem lesz milliós fődíj. A párok viszont nem csak egy kalandban vehetnek részt, de megbizonyosodhatnak kapcsolatuk szilárdságáról is" - mondta el az Indexnek Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A Kísértés tizenhárom epizódon át hetente tűnik fel a csatorna műsorán, azt azonban még nem lehet tudni, hogy hétvégén vagy hétköznap este sugározzák-e majd.