Dévényi Tibor újra tévézne

2003.12.01. 16:04
Ismét tévéműsoron töri a fejét Dévényi Tibor. A Tibi bácsi elintézi című műsort az MTV-nek szánja, de lehet, hogy kereskedelmi adón lesz látható.
Új tévéműsort tervez Dévényi Tibor. Az egykori Három kívánság műsorvezetője Tibi bácsi elintézi címmel indítaná el produkcióját, amelyben a lemezlovas a régi műsorhoz hasonlóan gyermekek kívánságait teljesítené. Az eredeti műsorcím helyett jogviták miatt kerestek újat.

Kattintson a nagyításhoz!
Dévényi Tibor
Klikk!
A produkció három médiumot is igénybevenne: a tévéműsort - az Index információi szerint a színházi közvetítésekre vonatkozó, eltérő szponzorációs szabályozás miatt - egy színházban vennék fel, annak rádiós változatát pedig a Radiocafé sugározza. A rádióműsor egyébként már december 7-én elindul, míg a tévében Dévényi tervei szerint januártól vagy februártól lenne látható az, amit Tibi bácsi elintéz.

Dévényi az Indexnek elmondta: tárgyalásban áll az MTV-vel, de kereskedelmi csatornákat is megkeresnek az ötlettel. A képernyőn egyénként az 57 éves műsorvezetőt három "angyalka" egészítené ki. A műsorban az Európai Uniót is népszerűsítenék:

Tibi csak egy van

Az Index a Magyar Televíziótól úgy értesült, Dévényi márciusig bizonyosan nem szerepel a műsortervben. Az Indexnek nyilatkozó, neve elhallgatását kérő MTV-s vezető azt is hozzátette, ezután is csak más, a célcsoportnak jobban megfelelő műsorvezetővel tűznék műsorra a kívánságműsort. Dévényi erre úgy reagált: a Tibi bácsi elintézi című műsor nélküle elképzelhetetlen.

A kívánságok királya
Dévényi Tibor a Három kívánság óta nem először próbálkozik annak felélesztésével: 2002-ben röviddel a kormányváltás után jelentkezett Jánosi György akkori sport- és ifjúsági miniszternél egy országos kívánsághálózat tervével. Jánosi akkor úgy tervezte, tanácsadóként alkalmazza a műsorvezetőt, utóbb azonban elállt ettől a szándékától, s így a hálózatból sem lett semmi. >>Bővebben