Új csatornák és ellen-Megasztár az ősszel

2004.07.22. 11:40
A TV2 tulajdonosa a háziasszonyokat, a Sport1 pedig a fanatikus autómániásokat célozza meg új tervezett csatornájával. Az RTL Klub visszavágna a megasztároknak.
A TV2 tulajdonosa új, szappanoperákat sugárzó adót indít valamikor az év vége felé - adta hírül a Blikk. Az adást Amszterdamból sugároznák magyar nyelven és itthon kábelen lesz elérhető - nyilatkozta a bulvárlapnak David Stogel, a magyar kereskedelmi tévé tulajdonosa, az SBS Broadcasting fejlesztési igazgatóhelyettese. Az sem lehetetlen, hogy néhány, jelenleg a TV2-n futó program átkerül az új, egyelőre névtelen adóra, ami a női nézőket próbálja meg becserkészni.

Az év második felében a Sport1 is új csatornát indít, a meglepő Sport2 címmel, ahol több technikai sportot és esetleg francia focit láthatunk, nem beszélve az amerikai futballról.

Jön az ellen-Megasztár?

A Színes Mai lap információja szerint az RTL Klub a Megasztárhoz hasonló popzenei tehetségkutató vetélkedővel vágna vissza a TV2-nek. A bulvárlap úgy tudja, hogy a Pop Idol nevű programot ültetnék át magyarra. A két műsorvezetői helyre Lilu, a Való Világ 3 egyik moderátora és a szintén a Viva poptévében felfedezett Balázs lehet az esélyes.