Vágó az MTV-hez igazol?

2004.01.23. 15:22
Csaknem ötvenmillió forintot ajánl a közszolgálati televízió Vágó Istvánnak, a műsorvezető azonban nem nyilatkozik. Az RTL reméli, hogy marad.
Vágó Istvánnak 48 millió forintos éves fizetést ajánlott a Magyar Televízió - tette közzé a TV2 internetes oldala. Az Index megkeresésére a műsorvezető elzárkózott a nyilatkozattételtől; sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta a hírt.

Éppen egy éve röppentek fel hasonló híresztelések Vágóval kapcsolatban: a Legyen Ön is milliomos helyén akkor is a Való világ aktuális szériája futott. Vágó akkor annyit elismert, hogy a köztévé tárgyalásokat kezdeményezett, ám végül mégis az RTL-nél maradt, ahol nyáron a vetélkedőjét újra műsorra tűzték, és azonnal a nézettségi lista csúcsára került, megelőzve a Barátok köztöt. A műsorvezető utóbb maga is elismerte, az ilyen show-knak jót tesz, ha néha "pihentetik" őket egy ideig.

Reménykednek

Nem tudok arról, hogy Vágó István a Magyar Televízióhoz szerződne. - mondta el kérdésünkre Kolosi Péter a csatorna programigazgatója, aki reméli, hogya műsorvezető továbbra is az RTL Klub sztárja marad. Kolosi elmondta, hogy a Való világ 3 befejezése után természetesen számítanak Vágó Istvánra mint a Legyen Ön is milliomos műsorvezetőjére, hiszen ő a csatorna egyik legfontosabb, hanem a legfontosabb sztárja.

Vágó István a csatorna tervei szerint a tavaszi műsorstruktúrában csak egyszer tűnik fel, amikor is az Ország tesztje műsorsorozat következő részében a lakosság műveltségét méri fel.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a nagy nézettségű élő műsor tavaszi részét végül is Vágó vezeti-e majd.