Legyen Ön is milliomos az egész országnak

2004.05.06. 14:38
Marsi Anikó és Vágó István ezúttal Magyarország műveltségét méri majd fel az Ország Tesztje-sorozatban.
Május 22-én, szombaton 19:30-tól folytatódik az Ország Tesztje-sorozat az RTL Klubon, a csatorna ezúttal a nézők műveltségét méri fel. A közel három órás showban a jól bevált páros: Marsi Anikó és Vágó István lesz a műsorvezető. Az interaktív megméretés során a stúdióban ülő vendégek és a tévénézők egyaránt lemérhetik, mennyire vannak otthon a történelem, az irodalom, a zene, a képzőművészet, a sport vagy a politika világában.

Ország Tesztje Az élő műsorban. öt csapat verseng majd egymással, ezúttal a hosszú hajúak, kopaszok, a háztartásbeliek, a focisták és a postások szellemi képességeit mérik meg külön is a szervezők. A csapatok huszonöt-huszonöt tagból állnak. A stúdióban ezenkívül helyet foglal hat közismert ember. A hat sztárvendég között egészen biztosan ott lesz majd Zalatnay Sarolta, Lilu, valamint Erdei Zsolt is.

Összesen hatvanöt kérdés hangzik majd el, mindegyik esetben négy megoldás közül kell kiválasztani a helyeset. A kérdéseket a Legyen Ön is Milliomos című játék kérdéseit is összeállító Kerényi Péter agyalta ki. A műsor második részében a teljes feladatsoron végigrágják magukat a műsorvezetők, és elmondják majd, hogy mi a helyes megoldás és miért.

A játékot nem csak a stúdióban lévő vendégek követhetik, hanem az országosan előre beszerezhető pontozókártyákkal bárki válaszolhat a kérdésekre