Ostromolják Vágó trónját

2004.12.09. 18:32
Hétfőn Jakupcsek Gabriella vetélkedője megverte a Legyen Ön is milliomost. A gyerekvetélkedő azóta is több kategóriában többször legyőzte az eddig verhetetlen Vágót.
Hétfő óta egyre nagyobb sikereket ér el a Jakupcsek Gabriella Multimilliomos című vetélkedője, amiben ezen a héten gyerekek versenyeznek. Vágó István vetélkedője hétfőn mind a teljes lakosság körében, mind a hirdetők szempontjából fontos 18 és 49 év közötti korosztályban alulmaradt a Tv2 vetélkedőjével szemben, pedig a Legyen Ön is milliomos az utóbbi hónapokban rendre a nézettségi listák élén végzett.

Hétfőn Vágó Istvánt csupán 1 717 718 ember nézte, addig Jakupcsek Gabriella Multimilliomos című produkciója 1 829 508 nézőt vonzott.

Az időseket nem érdeklik a gyerekek

Hogyan mérik a nézettséget?
Hogyan működik a rejtélyes nézettségmérő rendszer? Mit jelent a nézettség pontosan? Hány néző véleményéből és hogyan számítják ki a hirdetési piacot meghatározó mutatókat? Az AGB Hungary működésének bemutatása

Kedden és szerdán azonban már csak a reklámozóknak oly kedves 18 és 49 év közötti lakosság körében tudott nyerni a Tv2 vetélkedője, a teljes lakosságot tekintve Vágó István, ha szoros versenyben is, de nyert. Kedden a 18-49 év közötti lakosság 35,4 százaléka választotta az RTL Klub kvízshowját, és 37,6 százalék a Multimilliomost, szerdán pedig 32,9 százalék nézte Vágó Istvánt, míg Jakupcsek Gabriella műsorára 36,1 százalék kapcsolt. Eközben a teljes lakosság tekintetében szerdán már az RTL Klub műsora 2,5 százalékponttal vezetett.

A Multimilliomos már eddig is több sikert köszönhet különleges versenyzőinek. Kimagasló nézettséget ért el a halálos beteg asszony és a vak fiú szereplése is. A műsor gyermekváltozatát négy napon át sugározza a Tv2.